Yazın keyfini çıkaracağınız uygulama, oyun, podcast ve müzik listeleri iPhone’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Yeni Favorin” listesinde App Store, ilk tıklayışta aşk yaşatan ya da oynadıkça sevdiğin, keşfettikçe eğlendiğin oyunları kullanıcılarla paylaşıyor. PUBG Mobile’dan  101 YüzBir Okey Plus’a popüler oyunlardan; Project Makeover’dan Top War: Battle Game e yükselen yıldızlara göz atabilirsiniz.

Uygulamalar her zaman en büyük yardımcımız. Günlük görevleri sorunsuzca tamamlamıza, daha üretken olup odaklanmamızı sağlayarak hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı oluyorlar. “Yeni favori uygulamanı bul” listesinde popüler ve yükselen uygulamaları keşfederek yaz aylarında gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. 

Yaz tatilinizde güneşlenirken, dinlenirken, spor yaparken ya da canınız ne zaman isterse dinleyebileceğiniz Podcast’lere göz atabilirsiniz.

Post- Truth Masallar ve Ya Evde Yoksan?’ı dinleyebileceğiniz Çapamag Podcasts, Karnaval ve Apple Music işbirliği ile hazırlanan radyo programı Pusula, Karanlık Bölge’yi dinleyebileceğiniz Podbee Media, İbrahim Selim ve ekibinin sunduğu Bunu Ben de Yaparım zevkinize göre bulabileceğiniz pek çok programdan sadece birkaçı.

Apple Music her sene güncellediği “Yaz Notaları” özel odası ile ile yine kullanıcılara yazın tadını çıkartacakları pek çok liste sunuyor. Yaz Esintili Parçalar, Tatil Hiç Bitmesin, Yaz Titreşimleri, Yaz Şöleni gibi hareketli şarkılardan oluşan listelerin yanı sıra yerli ve yabancı sanatçıların Apple Music için özel olarak hazırladığı Yaza Özel Konuk Listeleri, Spor yaparken dinleyebileceğiniz Fit Bir Yaz listeleri, dünyanın farklı yerlerinden ezgilerle süslenen Yaz Tatili listeleri, Sakin Yaz Ritimleri, Yaz Aşkı ve daha fazlası Yaz Notaları odasında.

Ayrıca “Şehirde Yaz” odası içinde İstanbul için özel hazırlanan listelerin dışında New York, Los Angeles, Barcelona, Berlin ve çok daha fazla şehrin en çok dinlenen 25 şarkısını bulabiliriniz.

?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yazın keyfini çıkaracağınız uygulama, oyun, podcast ve müzik listeleri iPhone’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin