1. Haberler
  2. Spor
  3. Yalova’da Olimpiyat Madalyası ile Karşılanan Buse Tosun Çavuşoğlu

Yalova’da Olimpiyat Madalyası ile Karşılanan Buse Tosun Çavuşoğlu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova’da Coşkulu Karşılama

Yalova'da Coşkulu Karşılama

Yalova’da yaşayan milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, olimpiyatlar sonrası kente eşi Serkan Çavuşoğlu ile birlikte döndü. Çavuşoğlu, Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ali Kayalı ve genç sporcular tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Karşılamanın ardından, Çavuşoğlu ve beraberindekiler, konvoyla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne geçtiler. Burada, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, milli sporcu Çavuşoğlu’nun elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirtti. Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ali Kayalı ise, Çavuşoğlu’nun art arda Avrupa ve Dünya şampiyonu olmasının yanı sıra olimpiyat üçüncüsü olarak son yılların en büyük başarılarından birine imza attığını ifade etti.

Bu anlamlı günde, Müdür Kılıç ve Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Çavuşoğlu’na çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

“Kadın Güreşi Adına İkinci Olimpiyat Madalyasını Kazandım”

“Kadın Güreşi Adına İkinci Olimpiyat Madalyasını Kazandım”

Karşılama etkinliğinde bir konuşma yapan milli güreşçi Çavuşoğlu, olimpiyatlar için yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğini hatırlatarak, “Olimpiyatlarda madalya almanın gururunu yaşıyorum. Memleketimde, yaşadığım şehirde böyle güzel bir karşılamayla onore edilmekten mutluyum. Kadın güreşi adına kazanılmış ikinci olimpiyat madalyasını elde ettim. Ülkemiz adına olimpiyatlarda madalya kazanmak her sporcunun hayalidir ve ben de bugün bu hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum.” şeklinde konuştu.

“Koleksiyonumda Eksik Bir Olimpiyat Altın Madalyası”

“Koleksiyonumda Eksik Bir Olimpiyat Altın Madalyası”

Yeni hedefleri için biraz dinlendikten sonra tekrar antrenmanlara başlayacağını belirten Çavuşoğlu, “Bize destek veren, inanan herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Yaşım 28. Bir olimpiyatı daha kaldırabileceğimi düşünüyorum, eşimin ve ailemin desteğiyle birlikte. 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda koleksiyonumda eksik olan olimpiyat altın madalyasını kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Son dört yılın emeği gerçekten ortada, büyük bir fedakarlık var. Operasyon geçirdim, sakatlıklar yaşadım ama güçlü bir Buse olarak madalyayı boynuma taktım.” dedi.

Yalova'da Olimpiyat Madalyası ile Karşılanan Buse Tosun Çavuşoğlu

Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bizi önümüzdeki dört yıl nelerin beklediğini bilmiyorum ama yine güzel şeyler olacağına inanıyorum. Hedefim tekrar altın madalya kazanıp, sizlerle bir araya gelmek.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalova’da Olimpiyat Madalyası ile Karşılanan Buse Tosun Çavuşoğlu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin