1. Haberler
  2. Genel
  3. Xiaomi SU7 Ultra: Elektrikli Süper Otomobil Tanıtıldı

Xiaomi SU7 Ultra: Elektrikli Süper Otomobil Tanıtıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xiaomi’nin Yeni Elektrikli Otomobili: SU7 Ultra

Xiaomi'nin Yeni Elektrikli Otomobili: SU7 Ultra

Xiaomi, geçtiğimiz yıl sonunda düzenlediği büyük etkinlikte merakla beklenen elektrikli otomobilini tanıttı. Bu yeni model, SU7 adıyla anılırken, üç farklı versiyonu ile karşımıza çıktı: SU7, SU7 Pro ve SU7 Max. Her bir model, farklı özellikleri ve performansları ile dikkat çekiyor.

Xiaomi SU7 Ultra: Elektrikli Süper Otomobil Tanıtıldı

Şirket, ilk elektrikli otomobiline olan yoğun ilginin ardından yeni bir süper otomobil tanıtma kararı aldı. SU7 Ultra, tamamen elektrikli bir model olarak tasarlanmış ve yarış odaklı özellikleriyle öne çıkıyor.

Satış Tarihi ve Özellikler

Satış Tarihi ve Özellikler

Xiaomi’nin kurucusu ve CEO’su Lei Jun, elektrikli süper otomobilin 2025 yılının ilk yarısında üretime gireceğini ve hemen ardından satışa sunulacağını duyurdu. SU7 Ultra’da, her biri 27 bin 200 devir/dakika hızına ulaşabilen iki adet HyperEngine V8s elektrikli motor bulunuyor. Bu güçlü motor kombinasyonu, toplamda 1548 HP gibi etkileyici bir beygir gücü üretiyor.

Otomobilin 0’dan 100 km/s hıza ulaşma süresi ise sadece 1,97 saniye olarak belirtiliyor. Maksimum hızı ise saatte 350 km olarak açıklanmış durumda. Bu özellikleri ile SU7 Ultra, performans tutkunlarının dikkatini çekecek bir model olmayı hedefliyor.

Henüz otomobilin satış fiyatı net olarak açıklanmamış olsa da, özellikleri ve performansı göz önüne alındığında, yüksek bir fiyat aralığında olacağı tahmin ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xiaomi SU7 Ultra: Elektrikli Süper Otomobil Tanıtıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin