Wout Weghorst’un Trabzonspor maçı reçetesi Fenerbahçe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, kritik Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Pazar günü zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Hollandalı golcü, “Geçen yılın şampiyonuna karşı oynayacağız. Güçlü, iyi bir takım Trabzonspor. Bu sene büyük oynadığımız maç Fenerbahçe maçıydı. Son dakikalarda iyi performans gösterdik. Umuyorum ki Fenerbahçe maçının son dakikalarındaki iyi performansımızı Trabzonspor karşısında da sürdüreceğiz. Kolay olmayacak. Önemli bir maç. Elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almaya gayret edeceğiz. Trabzonspor karşısında en iyi halimizi göstereceğimizi, geçen haftaki galibiyeti devam ettireceğimizi düşünüyorum” dedi.

İstanbulspor maçında yaşanan puan kaybına takım olarak çok üzüldüklerini ifade eden Weghorst “Puan kaybettiğimiz her maçtan sonra üzülüyorum. Bu sezon İstanbulspor beraberliği beni ve takım arkadaşlarımı gerçekten çok üzdü. Soyunma odasında takım arkadaşlarımızla bunun bir daha olmaması gerektiğine dair çok net konuşmalar yaptık” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu şöyle devam etti: “Biz iyi idman yapıyoruz. Hem takım hem de bireysel olarak iyi çalışıyoruz. Bazen kalitemizi sahaya yansıtamıyoruz. Bazı bölümlerde sahip olduğumuz kaliteyi, sahada göstermemiz gereken performansı gösteremeyebiliyoruz. Bunu geliştirmek zorundayız. Maçları 90 dakika boyunca kontrol edip, 90 dakika boyunca aynı performansı göstermemiz gerekiyor. Gücümüzü sahaya yansıtmalıyız. Ben de takımın parçası olarak elimden geleni veriyorum.”

‘Yerli bu kadar eleştirilmez’

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael ve Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu. Kazancı “Hocaya gelen eleştirileri abartı buluyorum. Beşiktaş’ın başında aynı puanı yerli bir teknik direktör toplasa bu kadar eleştirilmezdi” derken, “Şenol Güneş’i istemediğim yönündeki haberler kasıtlı yapılıyor. Bu tür haberler ısıtılıp ısıtılıp önümüze getiriliyor. Kararı ben vermiyorum” ifadelerini kullandı. Kazancı “Fenerbahçe’de Jesus’un kredisi bizim hocaya göre 1 tık daha fazla” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Wout Weghorst’un Trabzonspor maçı reçetesi Fenerbahçe

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin