1. Haberler
  2. Spor
  3. Wilfried Zaha’nın Leicester City ile Transfer Görüşmeleri

Wilfried Zaha’nın Leicester City ile Transfer Görüşmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wilfried Zaha’nın Leicester City İle Transfer Görüşmeleri

Wilfried Zaha'nın Leicester City İle Transfer Görüşmeleri

Haber Merkezi, Galatasaray’da transfer görüşmeleri sebebiyle Hatayspor maçının kadrosuna dahil edilmeyen Wilfried Zaha için Premier Lig ekiplerinden Leicester City’nin devreye girdiğini bildiriyor. Fildişi Sahilli yıldız, daha önce formasını giydiği Crystal Palace ile de görüşmeler yapmıştı. Leicester City, geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan Yunus Akgün’ü kiralayan takım olarak Zaha’ya talip oldu.

Kiralama Ücreti Ödenecek

Öte yandan, transfer limitini artırmak isteyen sarı-kırmızılı kulübün Leicester City’ye teklif ettiği ilginç bir öneri bulunuyor: “Maaşını biz ödeyelim, siz de maaşına karşılık gelen miktarı kiralama ücreti olarak bize verin.” Bu teklifin İngiliz ekibi tarafından kabul edilmesi bekleniyor. Leicester City, Galatasaray ile 31 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için görüşmelere başladı ve kulübün sarı-kırmızılı ekibe 9 milyon euro kiralama bedeli ödemeye razı olduğu gelen haberler arasında.

Premier Lig’e Dönmeye Israrla Sıcak Bakıyor

Wilfried Zaha’nın, kısa süre içinde İngiltere Premier Lig’e dönmeye oldukça sıcak baktığı belirtiliyor. Leicester City’nin Crystal Palace ile girdiği transfer yarışında bir adım öne geçtiği vurgulanıyor. Zaha’nın Premier Lig’deki tecrübesi, Leicester City’nin teklifini değerlendirmesinde önemli bir faktör olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Wilfried Zaha’nın Leicester City ile Transfer Görüşmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin