1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp’tan Yeni Kullanıcı Adı ve Gizlilik Özellikleri

WhatsApp’tan Yeni Kullanıcı Adı ve Gizlilik Özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp’tan Yeni Özellikler

WhatsApp'tan Yeni Özellikler

Haber Merkezi, çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp‘ın, kullanıcı deneyimini geliştirmek için sürekli olarak yeni özellikler duyurduğunu bildirmektedir. Güvenlik ve gizliliğe büyük önem veren WhatsApp, kullanıcılarına daha farklı ve güvenli deneyimler sunmaya odaklanmaktadır. Son olarak, uygulamanın yeni bir özelliği hakkında heyecan verici bilgiler paylaşıldı.

WHATSAPP’A KULLANICI ADLARI GELİYOR

WhatsApp, çok yakında kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan mesajlaşmalarına olanak tanıyacak yeni bir kullanıcı adı sistemini kullanıma sunacak. Bu yenilik, kullanıcıların gizliliğini artırmayı hedefliyor. Yeni WhatsApp beta sürümünde, kullanıcılar kullanıcı adı ayarlarken aynı zamanda spam ve istenmeyen etkileşimleri azaltmak için bir PIN kodu ayarlama seçeneğine de sahip olacaklar.

ÜÇ FARKLI SEÇENEK SUNULACAK

WhatsApp, kullanıcılarına üç farklı gizlilik seçeneği sunarak daha fazla kontrol imkanı tanıyacak:

  • Kullanıcı Adı: Kullanıcılar, diğer kullanıcılarla iletişim kurarken sadece kullanıcı adlarını paylaşabilecekler.
  • Telefon Numarası: Kullanıcılar, cep telefonu numaralarını paylaşmak isteyip istemediklerine kendileri karar verebilecek. Bu sayede, numaranıza sahip olmayan kişiler sadece profil bölümünde kullanıcı adınızı görebilecek.
  • Kullanıcı Adı ile PIN: Bu seçenek, kullanıcıların dört haneli bir PIN kodu belirlemelerine olanak tanıyacak. Bu özelliği aktif hale getiren kullanıcılar, yalnızca bu PIN kodunu bilen kişilerin kendilerine mesaj göndermesine izin verebilecekler.

Bu yenilikler, ilk olarak WhatsApp Android 2.24.18.2 beta sürümünde gün yüzüne çıktı ve şu anda geliştirme aşamasında. Kullanıcılar, bu özelliklerin ne zaman tam olarak aktif hale geleceğini merakla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp’tan Yeni Kullanıcı Adı ve Gizlilik Özellikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin