1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp için yakında kalite ayarlama seçeneği geliyor

WhatsApp için yakında kalite ayarlama seçeneği geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp için yayımlanan beta sürümleri aslında uygulamaya gelecek yeni özelliklerin de görülmesini sağlıyor. Yakında kullanıma sunulacak özelliklerin de beta kullanıcıları tarafından deneyimlenmesi sağlanmış oluyor.

WhatsApp’ın geçen günlerde ortaya çıkan beta sürümünün detaylarında Android beta kullanıcıları için video yükleme için kalite ayarlaması gelmişti. Bu özellik ile kullanıcılara üç farklı seçenek sunuluyor. İsteyen kullanıcılar düşük, otomatik ya da yüksek olmak üzere farklı seçeneklerde yükleme yapabilecek. 

WHATSAPP PEK ÇOK YENİ ÖZELLİĞİ TEST EDİYOR

Kaliteli seçenekte ise sıkıştırma yine söz konusu olacak ancak yine de kalitenin oldukça yükseldiği söyleniyor. WhatsApp kullanıcıları yakında uygulama üzerinden yüksek kaliteli fotoğraflar/videolar gönderme imkanına kavuşacak. Öte yandan isteyen düşük kalitede ve oldukça hızlı bir veri aktarabilecek. Özelliğin Android tarafta karşımıza çıkması iOS için gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Söylendiği kadarıyla yakında her iki işletim sistemi için de bu özellik kullanıma açılacak. 

Daha önce de yeni özellikler sızdırılmıştı. WhatsApp test ettiği özellikler arasına gönderilen içerikleri karşı taraf gördükten sonra otomatik olarak silme özelliğini eklemişti. Yine Android betasında karşımıza çıkan bu özellik beta kullanıcılarının tamamına açık şekilde sunuluyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp için yakında kalite ayarlama seçeneği geliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin