1. Haberler
  2. Spor
  3. Victor Osimhen Galatasaray’a Transfer Oldu

Victor Osimhen Galatasaray’a Transfer Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Victor Osimhen Galatasaray’a Katıldı

Victor Osimhen Galatasaray'a Katıldı

Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen, Napoli’den bir sezonluğuna kiralanarak Galatasaray’a transfer oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, bu transfer için Napoli’ye herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. Osimhen, Galatasaray’da yıllık 6 milyon euro kazanacak.

Transferinin ardından kulüp kanalına açıklamalarda bulunan Osimhen, karar verme sürecinin oldukça kolay olduğunu dile getirdi.

Osimhen’in Açıklamaları:

  • “Galatasaray’ın ilgisini duyduğumda karar vermek benim için oldukça kolaydı.”
  • “Kulübün büyük bir camia olduğunu ve aile gibi hissettirdiğini biliyordum.”
  • “Taraftarları inanılmaz. Ayrıca, Galatasaray’da daha önce oynayan ve arkadaşım olan Henry Onyekuru, kulübün ve taraftarların ne kadar harika olduğunu bana anlatmıştı.”
  • “Bu yüzden kararım çok hızlı oldu.”

Havalimanında kendisini karşılamaya gelen insanların bu süreçte önemli bir rol oynadığını belirten Osimhen, “Bu tür şeyler bir oyuncu için çok değerlidir. O kadar coşkulu bir şekilde karşılandım ki, bu beni çok mutlu etti.” dedi. Ayrıca, “Onlar için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum ve ilk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu projeye çok heyecanlıyım.” şeklinde konuştu.

“Takım Arkadaşlarımla Tanışmak İçin Sabırsızlanıyorum”

Mertens ile yeniden bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Osimhen, “İtalya’ya ilk gittiğimde bana büyük destek olmuştu. Benim için bir ağabey gibi davrandı ve sürekli yanımda oldu. Ona büyük saygı duyuyorum. Burada tekrar birlikte olacağımız için çok heyecanlıyım.” ifadesinde bulundu. Galatasaray’ın maçlarını takip ettiğini ve Mertens’in performansını izlediğini aktardı.

Galatasaray Taraftarına Mesaj

Victor Osimhen, Galatasaray taraftarına şu mesajı gönderdi: “Galatasaray taraftarı, Osimhen burada. Havalimanında harika bir karşılama yaptınız. Elimden geleni yapacağım ve tamamiyle kendimi size adayacağım.”

Dursun Özbek Transferden Memnun

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Victor Osimhen’in kulübe kazandırılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Victor çok önemli bir transfer, hakikaten Türk sporu için, Galatasaray için… Ondan Galatasaraylıların beklentisi çok yüksek. Bir Galatasaraylı olarak dünya yıldızı futbolcuların kulüpte olması bizi mutlu ediyor. Bu seneki mücadelemizde bize büyük katkı verecektir.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Victor Osimhen Galatasaray’a Transfer Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin