1. Haberler
  2. Gündem
  3. Van’da Yolu Kapatma Krizi: Kemal Tolan’ın İsyanı

Van’da Yolu Kapatma Krizi: Kemal Tolan’ın İsyanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Edremit İlçesinde Yolu Kapatma Krizi

Van'ın Edremit İlçesinde Yolu Kapatma Krizi

İHA’nın haberine göre, Van’ın Edremit ilçesinde yaşayan Kemal Tolan, geçtiğimiz yıl belediye yetkililerinden çevre duvarı iznini alarak inşaata başladı. Ancak, 4 gün önce, aralarından geçen yola hafriyat dökerek yolu ulaşıma kapattı.

Alternatif Yolları Kullandılar

Edremit ilçesine bağlı Şabaniye ve Süphan Mahallelerini birbirine bağlayan bu yol, araçların geri dönerek alternatif güzergahlar kullanmasına neden oldu. Tolan, hem kendisinin hem de diğer vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için alternatif bir yol açılmasını talep etti.

“Son Çare Yolu Kapatmak Zorunda Kaldım”

Kemal Tolan, yaşanan durum nedeniyle vatandaşların 4 gündür sıkıntı çektiğini ifade etti. Konuyla ilgili olarak defalarca belediyelere dilekçe verdiğini ve bir muhatap bulamadığını belirten Tolan, şunları söyledi: Muhatap bulamadığım için mecburen yolu kapatmak zorunda kaldım. Bu yol 4 gündür kapalı, ancak herhangi bir yetkili buraya gelmedi. Doğalgaz hattı geçecek ama 4 yıldır bu durumdan dolayı vatandaşlar doğal gazı da alamıyor. En son kendim dilekçe vererek yukarıdan geçen imarlı yolu açtırıp buradan doğalgaz hattını gönderdim.

Van'da Yolu Kapatma Krizi: Kemal Tolan'ın İsyanı

“Beni Vatandaşla Karşı Karşıya Getirdiler”

Tolan, üç parselinin de yolun geçtiğini belirterek, “Burada 20 metrelik yol Van Büyükşehir Belediyesine, 12 metrelik yol ise ilçe belediyesine aittir. En son beni vatandaşla karşı karşıya getirdiler. Vatandaşlar yolu niye kapattığımı soruyorlar, ben de durumu yetkililere bildirmelerini istiyorum. Ben muhatap bulamadığım için yolu kapattım.” diye konuştu.

Van'da Yolu Kapatma Krizi: Kemal Tolan'ın İsyanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van’da Yolu Kapatma Krizi: Kemal Tolan’ın İsyanı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin