1. Haberler
  2. Gündem
  3. Van’da Jandarma Astsubay ve İmam Arasındaki Şok Olay

Van’da Jandarma Astsubay ve İmam Arasındaki Şok Olay

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Şok Olay: İmam ve Jandarma Astsubay Arasındaki İlişki

Van'da Şok Olay: İmam ve Jandarma Astsubay Arasındaki İlişki

Geçtiğimiz günlerde Van’da yaşanan bir olay, kamuoyunu derinden sarstı. Van-Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay Gül K. ile İmam İkram S. arasında beklenmedik bir ilişki gelişti. İddialara göre, İmam S. astsubay Gül K. ile cinsel birliktelik talep etti. Bunun üzerine, Gül K.’nın imamdan para talep ettiği ve İkram S.’nin bu teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Van'da Jandarma Astsubay ve İmam Arasındaki Şok Olay

İmam ve Astsubay Arasındaki Olay Ortalığı Karıştırdı

Olayın gelişmesine göre, cinsel birlikteliğin ardından İmam S.’nin, kadın astsubaya ödeme yapmadığı iddiaları gündeme geldi. Paranın ödenmemesi üzerine öfkelenen Gül K.’nın, emrindeki jandarma uzman çavuşlarla birlikte İmam S.’yi gasbettirip dövdürmek için bir plan yaptığı iddia edildi. Gazeteci Seyhan Avşar’ın haberine göre, imamın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, Gül K. ile birlikte iki jandarma personelinin gözaltına alındığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kadın Astsubayın İfadesi Ortaya Çıktı

İkram S.’nin, ‘Böyle bir çeteyi ben açığa çıkardığım için kendimle gurur duyuyorum.’ sözleri sonrasında, kadın astsubayın ifadesine ulaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan ifadesinde Gül K., cinsel saldırıya uğradığını öne sürdü. Hakkındaki iddiaları kesin bir dille reddeden Gül K., imam İkram S. ile sosyal medya üzerinden iki yıldır görüştüğünü, bu süre zarfında Van ve Tatvan’da toplam iki kez bir araya geldiklerini belirtti.

Van'da Jandarma Astsubay ve İmam Arasındaki Şok Olay

İmam Alkol Aldı, Arkadaşlarım Beni Kurtardı

Gül K., Edremit’teki son buluşmalarında imamın alkol aldığını ve kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, bu esnada iki askeri personel ile birlikte üç arkadaşının kendisini kurtardığını ifade etti. Gül K. ifadesinde, imamın davranışlarından şüphelendiği için arkadaşlarına canlı konum bilgisini gönderdiğini de ekledi.

Paylaşımlar Yapmaya Devam Ediyordu: Hesabını Kapatmaya Zorlandı

Astsubay Gül K., imamın kendisine yönelik sözlerini de aktardı: “İmam İkram bana saldırırken, ‘Benim en büyük hayalim bir askerin başına silah ve Türk bayrağını koyup s….’ dedi. Benim vücudumda bu şahsın darp izleri bulunmaktadır.” dedi. Yaşanan olayların ardından İmam İkram S., sosyal medya üzerinden çeşitli paylaşımlar yapmaya devam etti. Ancak daha sonra X hesabını kapattığı ve İmam S.’nin X hesabına artık ulaşılamadığı bildirildi.

Van'da Jandarma Astsubay ve İmam Arasındaki Şok Olay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van’da Jandarma Astsubay ve İmam Arasındaki Şok Olay
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin