1. Haberler
  2. Spor
  3. UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Sonrası Galatasaray Açıklamaları

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Sonrası Galatasaray Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Monako’da Gerçekleşti

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Monako'da Gerçekleşti

Haber Merkezi – Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli ikinci organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’nde kura çekimi, Monako’daki Grimaldo Forum’da düzenlendi. Bu yılki kura çekiminde Galatasaray’ın lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Galatasaray, Tottenham (İngiltere), Ajax (Hollanda), PAOK (Yunanistan), AZ Alkmaar (Hollanda), Dinamo Kiev (Ukrayna), Malmö (İsveç), Elfsborg (İsveç) ve RFS (Letonya) ile mücadele edecek.

Metin Öztürk’ten Açıklamalar

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, transfer çalışmaları hakkında da bilgi vererek kulübün hedefleriyle ilgili görüşlerini paylaştı.

“Keşke Şampiyonlar Ligi’nde Olsaydık”

Öztürk, Galatasaray’ın tüm kupalara talip olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: “Yeni format oldukça dinamik. Keşke Şampiyonlar Ligi’nde olsaydık. Buradayız, önümüze bakacağız. İnşallah nice zaferleri ülkemize yaşatacağız. Bildiğimiz takımlar var, bilmediğimiz iki takım daha var. Okan Hoca ve teknik ekip bunları analiz edecektir. Biz de takıma en büyük desteği vereceğiz. Dursun Özbek liderliğinde hem Avrupa’da hem de Türkiye’de tüm kupalara talip şekilde yolumuza devam edeceğiz.”

“Takıma ve Okan Buruk’a Güveniyoruz”

Öztürk, takımın performansına ve teknik direktör Okan Buruk’a olan güvenini de dile getirerek, “Galatasaray’ın yeri Şampiyonlar Ligi. Ancak gerçekçi bakarsak, UEFA Avrupa Ligi’nde ilerlemek ve kupaya gitmek daha olası. Takıma ve Okan Buruk’a güveniyoruz.” şeklinde konuştu.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Transfer süreçleri hakkında da bilgiler veren Metin Öztürk, “Transferle ilgili yöneticilerimiz çalışıyor. Onların konusu. Avrupa’da transferin son günü, 3 Eylül’de UEFA’ya kadro bildireceğiz. 13 Eylül’de Türkiye’de transfer bitecek. Transfer çalışmaları son saniyeye kadar devam edecek. Avrupa’da transfer bittikten sonra bizim için avantaj. Kadroda düşünülmeyen isimleri de alabilirsiniz. Çalışmalar sürüyor.” diye belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Sonrası Galatasaray Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin