1. Haberler
  2. Spor
  3. UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi: Beşiktaş’ın Eşleşmeleri ve Maccabi Tel Aviv Maçı Tartışmaları

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi: Beşiktaş’ın Eşleşmeleri ve Maccabi Tel Aviv Maçı Tartışmaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Gerçekleşti

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Gerçekleşti

Haber Merkezi – Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli ikinci organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’nin kura çekimi, Monako’daki Grimaldo Forum’da yapılmıştır. Bu yılki turnuvada Türkiye’yi temsil edecek olan takımlar arasında Fenerbahçe ikinci torbadan, Galatasaray üçüncü torbadan ve Beşiktaş ise dördüncü torbadan kuraya katılmıştır. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo/Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile eşleşmiştir.

“Tarafsız Sahada Oynanacak”

Bu gelişmelerin ardından, İstanbul’da oynanması planlanan Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atılmıştır. İsrailli yayın organı Walla’nın haberine göre; Beşiktaş’ın Maccabi Tel Aviv ile yapacağı mücadelenin tarafsız bir sahada gerçekleşebileceği öne sürülmüştür. Haberde, “Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçının İstanbul’da oynanması mümkün görünmüyor. Karşılaşma, tarafsız sahada oynanacak.” ifadelerine yer verilmiştir.

“Çok Çekiniyorlarsa Turnuvadan Çeksinler”

Bu iddiaların ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, açıklamalarda bulunmuştur. Tivibuspor’a konuşan Yücel, şu sözleri dile getirmiştir: “İsrail basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Öyle pabucu bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi, basketbol maçlarındaki gibi tarafsız sahada oynamak söz konusu değil. Pazartesiden itibaren UEFA nezdinde çalışmalara başlayacağız. Kabul edeceğimiz bir şey değil. Eğer çok çekiniyorlarsa, İstanbul’a gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler.”

“Önceliğimiz Kanat Transferi”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Yücel, şu ifadeleri kullanmıştır: “Şu anda önceliğimiz kanat transferi. Sonrasında sol bek transferine odaklanacağız. Kanat oyuncularımızla ilgili bir liste hazırlandı. Önce mevcut oyunculardan bir kaçını göndermemiz gerekiyor. Aksi takdirde, lisans işlemlerini tamamlayamayız. İlk hedefimiz, mevcut oyunculardan çıkış yapmak ve bunu birkaç gün içinde gerçekleştirmek.”

“Aboubakar ile Orta Noktada Buluşmak Zorundayız”

Vincent Aboubakar’ın geleceği hakkında konuşan Yücel, şunları söylemiştir: “Aboubakar, gitmek istemediğini ve giderse tüm ücretini talep edeceğini belirtti. Ancak transfer döneminin sona ermesine az bir süre kaldı. Bence bu söylemler zamanla değişecektir. Orta noktada buluşacağımızı umuyorum. Buluşmak zorundayız.”

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi Fikstürü

  • 26 Eylül – Ajax – Beşiktaş
  • 3 Ekim – Beşiktaş – Eintracht Frankfurt
  • 24 Ekim – Lyon – Beşiktaş
  • 6 Kasım – Beşiktaş – Malmö
  • 28 Kasım – Beşiktaş – Maccabi Tel Aviv
  • 12 Aralık – Bodo Glimt – Beşiktaş
  • 22 Ocak – Beşiktaş – Athletic Bilbao
  • 30 Ocak – Twente – Beşiktaş

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi: Beşiktaş’ın Eşleşmeleri ve Maccabi Tel Aviv Maçı Tartışmaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin