1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye’nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı

Türkiye’nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’de sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 40 bini aşmış durumda. Bu süreçte, dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen bu soykırım karşısında Türkiye, tarih boyunca olduğu gibi yine Filistin’in haklarını savunan ülkelerin başında yer almaktadır.

TBMM’DE TARİHİ OTURUM

Bu bağlamda, ateşkes sağlanması için çaba harcayan Türkiye, siyasi desteğini en güçlü şekilde ifade etmek amacıyla TBMM’de “Filistin Konulu Olağanüstü Toplantı” düzenledi. Bu olağanüstü tarihi toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’ye gelişinde büyük bir törenle karşılandı. Tören mangasını selamlayan Erdoğan, Meclis’e girişinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir süre sohbet etti.

Türkiye'nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı

GENEL KURUL’DA AYAKTA ALKIŞLANDI

Erdoğan, Abbas ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte fotoğraf çektirdi. Daha sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas’ın hitabını dinlemek üzere TBMM Genel Kurul Salonu’na geçti. Giriş yaptığı esnada, AK Parti ve MHP sıraları tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı.

Türkiye'nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı

CHP’LİLER AYAĞA KALKMADI

Ancak, Genel Kurulu selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifi sırasında CHP milletvekillerinin yerlerinden kalkmadığı dikkat çekti. Bu durum, siyasi ortamın gerginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye'nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin