1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun Vefatı

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun Vefatı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı’nın Vefatı

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı'nın Vefatı

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği bildirildi. KALDIĞI OTELDE KAHVALTIYA GELMEYİNCE VEFAT ETTİĞİ ANLAŞILDI

Görev için dün Yüksekova’ya giden Sadioğlu, İpekyolu Caddesi’nde bulunan bir otelde konaklamaktaydı. Kahvaltıya inmediğini fark eden arkadaşları, kendisinden haber alamayınca otel çalışanlarından yardım talep etti. Otel görevlileri, kapıyı açarak içeri girdiğinde, 53 yaşındaki Sadioğlu’nu yerde hareketsiz bir şekilde buldular. Olayın ardından Sadioğlu’nun cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ALPARSLAN BAYRAKTAR TAZİYE YAYINLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesapları üzerinden Sadioğlu’nun vefatı ile ilgili bir taziye mesajı yayınladı. Mesajında şöyle belirtti: “Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun Vefatı

TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) ise, “Acı Kaybımız” başlığı altında taziye mesajı yayımlayarak, “Ülkemize ve Ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun Vefatı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin