1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Terörle Mücadele Stratejileri

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Terörle Mücadele Stratejileri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Terörle Mücadele Başarıları

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK’ya karşı yürüttüğü kararlı operasyonlarla her geçen gün yeni bir başarıya imza atıyor. Sınır içindeki ve sınır ötesindeki askeri faaliyetlerle, özellikle Kuzey Irak ve Suriye’de kurulan askeri üslerle düşman unsurları üzerinde önemli bir baskı oluşturuluyor.

DEM Parti’nin Rahatsızlığı

Kahraman Mehmetçiklerimizin yürüttüğü operasyonlar sırasında, terör örgütünün siyasi uzantısı olan DEM Parti, bu durumu eleştirdi ve rahatsızlığını açıkça dile getirdi.

Askeri Üslere Yönelik Eleştiriler

DEM Parti, Türkiye’nin terörle mücadelesine önemli katkılarda bulunan askeri üslerin hedef alındığı bir açıklama yaptı. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, parti merkezinde yaptığı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Askeri Üsse Gerek Yok”

Ayşegül Doğan, Türkiye’nin daha fazla askeri üsse ihtiyacı olmadığını belirterek, sorunların askeri üsler aracılığıyla değil, diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğini vurguladı.

“Askeri Üs Kurmak Çözüm Değil”

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, skandal niteliğindeki açıklamasında şunları söyledi:
“Türkiye’nin daha fazla askeri üsse ihtiyacı yok. Orta Doğu’da daha fazla askeri üs ile sorunlar çözülemez. Asıl ihtiyaç, üs kurmak değil, konuşarak meseleleri çözmektir. Askeri ya da sınır ötesi operasyonlara ilişkin iştahı kabartarak değil. Bu nedenle bir kez daha DEM Parti olarak vurguluyoruz ki, askeri üs kurarak Türkiye güç tahkim edemez.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Terörle Mücadele Stratejileri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin