1. Haberler
  2. Gündem
  3. TÜGVA İstanbul Lise Doğa Kampı

TÜGVA İstanbul Lise Doğa Kampı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜGVA İstanbul Lise Doğa Kampı, Edirne’nin Keşan ilçesinde devam ediyor. 14 – 18 yaş aralığındaki gençlerin katıldığı 4 günlük kampta birbirleriyle tanışan gençler iyi vakit geçirip eğitim döneminin yorgunluğunu attı.

Kampa katılan gençler gündüz mini golf, su savaşı, macera parkuru, rekreatif, canlı langırt, balon futbolu, sumo güreşi, futbol, voleybol, mangala, halat çekme, satranç gibi eğlenceli faaliyetlerle zaman geçirirken, akşam ise söyleşi ve etkinliklere katıldılar. Kampın bir konuğu ise Necmeddin Bilal Erdoğan oldu.

  • Gençlerin Dostu ve Düşmanı
  • “Gençlerin bu zamanda dostun düşmanın kim olduğunu karıştırmaması lazım. Şairin de dediği gibi, ‘Dostun düşmanın kim seç oğlum’ diyor ya. Dolayısıyla bu toprakları kim işgale yeltenmiş, bu millet üzerinde kimler hayaller kurmuş, bunu iyi bilmek gerekir.”
  • Mazlumların Sesi Türkiye
  • “Cumhurbaşkanımızın mazlumun sesi olmasıyla, Türkiye’nin dünyadaki mazlumların sesi olduğu bir gerçek. Türkiye, İslam coğrafyasından çok daha geniş bir ölçekte mazlumlara ses olmaktadır.”
  • Anadolu’nun Önemi
  • “Anadolu bize bin yıldır vatan. Bin yıl daha vatan olacağının garantisi ancak bu şuur ile yetişen bir gençliğin olmasıyla mümkün. Bu toprakları bize vatan yapan değerleri bilen gençlik, vatanı koruyabilir.”
  • Geleceğe Yönelik Hedefler
  • “Türkiye Gençlik Vakfı’nın yetiştirdiği gençler dünya çapında başarılı olacaklar. Bu gençlik, ülkemizi gururlandıracak, temsil edecek ve 21. yüzyıla damgasını vuracak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜGVA İstanbul Lise Doğa Kampı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin