1. Haberler
  2. Magazin
  3. Tuğba Özay’dan Sperm Bankası Açıklamaları ve Cezaevi Deneyimleri

Tuğba Özay’dan Sperm Bankası Açıklamaları ve Cezaevi Deneyimleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğba Özay’dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Tuğba Özay'dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay, YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Sosyal medya paylaşımları ve cesur itiraflarıyla sık sık gündeme gelen Özay, son olarak sperm bankası ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Cezaevi Deneyimleri

Programın başında cezaevine dair soruları yanıtlayan Özay, “Bir dönem ben de cezaevine girdim. Orada çok ilginç hikayelerle karşılaştım ama ben oraya girdiğim için kendimi soyutlamadım. Aksine, her sabah mahkûmları ve gardiyanları spor salonuna toplayarak onlara 2-3 saat boyunca pilates eğitimi veriyordum. Bu durum onların çok hoşuna gidiyordu. Cezaevinden tahliye olduğumda ise tüm koğuşlar beni alkışlarla uğurladı.”

Anne Olma Hayali

Anne olma isteği üzerine de konuşan Özay, “Bir gün sperm bankasından sperm alarak anne olabilirim. O duyguyu yaşamak ve özellikle babamın soyunu devam ettirmek istiyorum. Benim soyadımı taşıyacak bir çocuğun, babamın soyunu yürüteceğini düşünüyorum.”

İdeal Partner Arayışı

Özay, hayatında şu an kimse olmadığını belirtirken, “Davul bile dengi dengine çalar.” diyerek, hayatına girecek kişinin maddi ve manevi olarak kendisini desteklemesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, “Benimle birlikte olacak adamın yaşı ve karakteri de bana uygun olmalı.” şeklinde ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tuğba Özay’dan Sperm Bankası Açıklamaları ve Cezaevi Deneyimleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin