1. Haberler
  2. Gündem
  3. Trump’a Suikast Girişimi!

Trump’a Suikast Girişimi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri’nde Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlenen miting sırasında silahlı bir saldırıya uğradı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, Trump Butler şehrindeki konuşmasını yaparken yaklaşık 7 el silah sesine benzer patlama duyuldu.

Trump Yaralandı

Trump'a Suikast Girişimi!

İlk patlamanın ardından Trump’ın kürsüde sağ kulağını tuttuğu ve korumaların hızla müdahale ettiği görüldü. Patlamaların yaşandığı sırada vatandaşlar arasında panik oluştu ve Trump’ın yüzünde hafif yaralar meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kınama

Trump'a Suikast Girişimi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıyı kınayarak sosyal medya hesabından Trump’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, “ABD’nin 45. Başkanı ve Başkan Adayı Sayın Donald Trump’a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini şiddetle kınıyorum. Sayın Trump’a, ailesine ve sevenlerine en içten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. ABD seçimlerine ve küresel istikrara gölge düşmemesi için saldırıyla ilgili tahkikatın en etkili biçimde yapılacağına, faillerin ve azmettiricilerinin en kısa sürede adaletin huzuruna çıkarılacağına inanıyorum. Türkiye olarak dost ve müttefik ABD halkının yanında olacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trump’a Suikast Girişimi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin