1. Haberler
  2. Spor
  3. TRT, Türk Takımlarının Avrupa Mücadelelerini Şifresiz Yayınlayacak

TRT, Türk Takımlarının Avrupa Mücadelelerini Şifresiz Yayınlayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Futbolseverlere Müjde

Türk Futbolseverlere Müjde

Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla önemli bir adım atıldı. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Türk takımlarının Avrupa’daki mücadelelerini 3 yıl boyunca TRT 1, TRT SPOR ve tabii platformunda şifresiz olarak yayınlayacaklarını duyurdu. Bu açıklama, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Tanıtım toplantısı, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli okçular Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve milli tekvandocu Nafia Kuş Aydın gibi spor dünyasından birçok önemli isim katıldı.

TRT Genel Müdürü Sobacı’nın Açıklamaları

Tanıtım videosunun gösterilmesinin ardından konuşma yapan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, kamu yayıncılığı sorumluluğuyla yenilikçi adımlar atmaya devam ettiklerini vurguladı. UEFA organizasyonlarını izleyiciyle buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirten Sobacı, şunları ifade etti:

“Kurumumuz için bir ilki daha gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum. TRT’nin neredeyse 100 yıla yaklaşan tarihi, pek çok ilkle doludur. Spor yayıncılığı, bu alandaki en önemli unsurlardan biridir. 1933 yılında Türkiye ile İtalya arasındaki güreş müsabakalarının radyodan yayınlanmasıyla başlayan yolculuğumuz, geçen hafta ekranlara getirdiğimiz Atalanta ile Real Madrid arasındaki UEFA Süper Kupa karşılaşmasıyla yeni bir eşiği geride bıraktı.”

Temsilcilerimizin Maçlarını Şifresiz Yayınlayacağız

Sobacı, Türkiye’nin son 22 yılda her alanda büyük bir atılım içinde olduğuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 22 yılda her alanda olduğu gibi spor alanında da büyük gelişmeler yaşandı. Stat ve tesislerin sayısının artmasının yanı sıra, lisanslı sporcu sayısında da doğru orantılı bir artış gözlemleniyor.” dedi.

TRT’nin, teknik altyapısı ve dünya standartlarındaki yayın kalitesiyle bu spor atılımının en büyük destekçisi olmaya devam edeceğini belirten Sobacı, “UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçları 3 yıl boyunca TRT’de olacak. Kamu yayıncılığı anlayışımızın bir gereği olarak, ülkemizi bu kupalarda temsil edecek takımlarımızın maçlarını TRT 1, TRT Spor ve tabii platformunda şifresiz ve ücretsiz olarak yayınlayacağız.” şeklinde konuştu.

TRT, Türk Takımlarının Avrupa Mücadelelerini Şifresiz Yayınlayacak

Sezon boyunca oynanacak yüzlerce karşılaşmanın uluslararası dijital platform olan tabii’nin premium paketiyle uygun bir ücret karşılığında futbolseverlerle buluşturulacağını da ekledi. Tanıtım toplantısı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TRT, Türk Takımlarının Avrupa Mücadelelerini Şifresiz Yayınlayacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin