Trend raporu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle bu sezon moda dünyasının içinde hissetmek için birçok farklı trendi tarzınıza uygulayabilmeniz çok daha kolay. Neden mi? Çünkü bu sezon diğerlerinden farklı olarak çok star trendler öne çıkıyor. Kalıpsal tarzınızın dışına çıkıp, farklı şeyler deneyimlemeyi seviyorsanız, bu sezon tam sizlik. Kendinizi moda ikonu gibi hissetmenizi sağlayacak üç trendi sizlerle paylaşıyorum.

Cazibenin adı: Leopar

Sev ya da sevme leopar deseni sezonun ana trendlerinden… Hem sokak modasında hem de podyumlarda karşımıza çıkıyor! Modanın vazgeçemediği leopar, dönem dönem ortaya çıkıp, dönem dönem sessizliğine gömülüyor. 50’ler, 60’lar, 80’ler derken, her yıl farklı stillerle gündeme gelen leopar, deyim yerindeyse bu yıl altın çağını yaşıyor. Doğru kullanım ile muhteşem bir görsellik oluştururken yanlış bir dokunuş ile ya da yoğun kullanımla sorun da yaratabilmektedir. Önemli olan bu vazgeçilmez parçanın nasıl kombinlendiğine dikkat etmek! Leopar elbise kombini ile şıklığı tek biri dokunuşla elde etme imkanını yakalayabilirsiniz.

Fötr şapka zamanı

Sonbaharla birlikte aksesuarlarınıza da trendleri yakalayan bir dokunuş yapmak istiyorsanız, sezonun favorisi olan şapkalardan edinmeyi ihmal etmeyin. Fötr şapkalar, sokak modasının da etkisiyle eski popülaritelerine yeniden kavuştu. Alışverişe başlamadan önce ebeveynlerinizin dolabına bir göz atmanızda fayda var! 2022 kış aylarında ‘Trench-coat’ ve fötr şapka ikilisinin bağımlısı olabilirsiniz. Tarzını farklı hissettiren bir aksesuar olan fötr şapkalar, bu sezon rengarenk! Ama, “Klasikten şaşmam” diyorsanız, bu sezon yün fötr şapka sizin her stilinize misafirlik edebilir.

Deri trençkot

Sonbahar mevsimi ile birlikte trençkotlar ve kaplar, gardıroplarımızda yerini almaya başladı bile. Özellikle bu sezonda, sonbaharın vazgeçilmez trendi olan deri modeller! İçinde deri olan her model çok değerli. Şu sıralar derinin sezondaki yükselişine de şahitlik ediyoruz. Maskulen bir görüntünün feminen detaylara dönüştüğünü, en iyi bu modellerde görebilirsiniz. Trençkot zaten zamansız bir parça olarak da bizlere her sezon eşlik ediyor. Özellikle Hollywood starlarında sezonun en hit parçası deri siyah bir trençkot. Kendinizi ‘Matrix’ filminden çıkmış gibi hissedeceksiniz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trend raporu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin