1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Macerası

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Macerası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Zorlu Bir Süreç Geçirdi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Zorlu Bir Süreç Geçirdi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Slovakya’nın Ruzemberok takımını eleyerek bir üst tura yükselmeyi başardı. Ancak, 3. ön eleme turunda karşılaştığı Avusturya temsilcisi Rapid Wien’e karşı beklenmedik bir performans sergileyerek 1-0 ve 2-0’lık skorlarla mağlup oldu. Bu sonuçların ardından bordo-mavililer, Avrupa serüvenine UEFA Konferans Ligi’nde devam etme kararı aldı.

Trabzonspor’un Konferans Ligi Performansı

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde oynadığı toplam 6 maçta 3 yenilgi, 2 beraberlik ve yalnızca 1 galibiyet elde etti. Bordo-mavililer, 2021-2022 sezonunda Norveç ekibi Molde’yi elemeyi başararak turnuvada ilerlemişti. Ancak, İtalya’nın güçlü temsilcisi Roma karşısında iki maçta da mağlup olarak elenmek zorunda kaldılar. 2022-2023 sezonunda ise İsviçre’nin Basel takımıyla karşılaşan Trabzonspor, kendi sahasında 1-0 galip gelmesine rağmen deplasmanda 2-0 kaybederek turnuvaya veda etti.

St. Gallen Maçının Detayları

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde bir sonraki rakibi olan St. Gallen ile kıyasıya bir mücadelenin içine girecek. Bu önemli karşılaşma, Kybunpark (AFG Arena) Stadı’nda saat 22:00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Miguel Nogueira olacak. Nogueira’nın yardımcılıklarını Pedro Martins ve Paulo Bras üstlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Macerası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin