1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’un Transfer Hedefleri

Trabzonspor’un Transfer Hedefleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı liderliğinde hareket eden bordo-mavili yönetim, Gent takımında forma giyen Güney Koreli 10 numara Hyun-seok Hong’u transfer gündemine aldı.

Macaristan kampına kadar 6 transferi resmi olarak tamamlayan Trabzonspor, Paul Onuachu ve Muhammed Cham için de girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili yönetimin, Onuachu ve Muhammed Cham dışında 25 yaşındaki Hyun-seok Hong ile de temas halinde olduğu ifade ediliyor.

Gent Kulübü ile İletişim Kuruldu

Gent Kulübü ile İletişim Kuruldu

Belçika basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, hem 10 numara hem de merkez orta saha pozisyonlarında oynayabilen Hyun-seok Hong için Gent kulübü ile temas kurdu. Oyuncunun maliyeti konusunda araştırmalar yapan bordo-mavililer, şartların oluşması durumunda resmi tekliflerde bulunmayı planlıyor.

Trabzonspor taraftarları, Hyun-seok Hong’un transferinin gerçekleşmesi durumunda takımın yeni sezon hedeflerine ulaşması için önemli bir adım atılmış olacağına inanıyor. Bordo-mavili yönetim, transfer sürecinde gerekli koşulları sağlayarak, Güney Koreli yıldızı kadrosuna dahil etmeyi hedefliyor.

Hyun-seok Hong’un Kariyeri ve Performansı

Hyun-seok Hong'un Kariyeri ve Performansı

Ağustos 2022’de LASK Linz’den 1.5 milyon Euro bedelle Gent’e transfer olan Hyun-seok Hong, Belçika ekibiyle 97 resmi maçta 16 gol atarken 17 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Şu anda 9 milyon Euro piyasa değerine sahip olan oyuncunun Gent ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’un Transfer Hedefleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin