1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’un Transfer Hamlesi: Paul Onuachu İçin Bekleyiş Devam Ediyor

Trabzonspor’un Transfer Hamlesi: Paul Onuachu İçin Bekleyiş Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Nijeryalı golcü Paul Onuachu için bekleyiş sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Macaristan kampında yaptığı açıklamada takıma bir pivot santrforun şart olduğunu belirtti. Avcı, Onuachu’nun transferine kararlılıkla devam ettiklerini vurgulayarak, oyuncunun doğru zamanda takıma katılması gerektiğini dile getirdi.

Yönetim ise 30 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için yüksek bonservis talepleri olan Southampton’ın istediği teklifleri alamaması durumunda geri adım atabileceğini düşünüyor. Ancak Trabzonspor’un transfer sürecini son ana kadar sürdürerek oyuncuyu kadroya katmayı hedeflediği ifade ediliyor.

Macaristan Kampı Tamamlandı, Hazırlıklar Trabzon’da Devam Edecek

Macaristan Kampı Tamamlandı, Hazırlıklar Trabzon'da Devam Edecek

Trabzonspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başladıktan sonra Macaristan’ın Szeged kentine gerçekleştirdiği kampı tamamlayarak Trabzon’a döndü. Kamp sonrası teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularına üç gün izin verdi. Takım, 18 Temmuz’da Trabzon’da tekrar bir araya gelerek çalışmalara devam edecek.

Maxi Gomez Trabzon’da Bireysel Antrenmanlara Başladı

Maxi Gomez Trabzon'da Bireysel Antrenmanlara Başladı

Trabzonspor’un yurt dışı kampına dahil edilmeyen Maxi Gomez’in transfer görüşmeleri için verilen izin süresi sona erdi. Uruguaylı forvet, Trabzon’a gelerek kendisine verilen program doğrultusunda bireysel antrenmanlara başladı. Gomez’in durumuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’un Transfer Hamlesi: Paul Onuachu İçin Bekleyiş Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin