1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’da Teknik Direktör Krizi: Abdullah Avcı’nın Durumu ve Olası İsimler

Trabzonspor’da Teknik Direktör Krizi: Abdullah Avcı’nın Durumu ve Olası İsimler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’da Teknik Direktör Krizi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Krizi

Haber Merkezi – UEFA Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’e karşı alınan mağlubiyetlerin ardından elenen Trabzonspor, Konferans Ligi’ne de katılamadı. Tarihinin en pahalı kadrolarından birine sahip olmasına rağmen Avrupa’da mücadele edemeyecek olan Bordo-Mavililer’de, bu durumun sorumlusunun Abdullah Avcı olduğu düşünülüyor.

Abdullah Avcı, kulüpteki ikinci dönemine geçen sezon Bjelica’nın görevden ayrılmasının ardından başlamıştı. 12 Ekim 2023’te kulüple yeni bir sözleşme imzalayan Avcı ile fesih görüşmeleri başlatıldı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Krizi: Abdullah Avcı'nın Durumu ve Olası İsimler

AVCI’NIN TAZMİNAT TALEBİ

Tecrübeli teknik adamın, bugüne kadar hak ettiği alacakları mı yoksa sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesi nedeniyle tazminat mı talep edeceği henüz netlik kazanmadı. Avcı sonrası Trabzonspor’da, yerli bir teknik adamla devam etme fikri öne çıkıyor.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Krizi: Abdullah Avcı'nın Durumu ve Olası İsimler

YÖNETİM İKİYE AYRILDI

Yönetim, yeni teknik direktör konusunda ikiye bölünmüş durumda. Bir grup, Şenol Güneş ismi üzerinde uzlaşırken, diğer kesim Fatih Tekke’yi tercih ediyor. Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran Güneş, şu an boşta ve uzun süredir Trabzon’da bulunuyor. Diğer yandan, Fatih Tekke ise Alanyaspor’un başında ve bu kulüple sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

FATİH TEKKE’NİN DURUMU

Fatih Tekke’nin sözleşmesinde “Trabzonspor isterse, serbest kalır” şeklinde bir maddenin bulunmadığı iddia ediliyor. Bu durum, Trabzonspor yönetiminin Tekke’yi yeni teknik direktör olarak düşünmesi halinde Alanyaspor’un onayını alması gerektiği anlamına geliyor. Pazar günü oynanacak Eyüpspor maçı öncesinde teknik direktör konusunun netleşmesi ise şu anda zor görünüyor. Eğer bu mesele milli araya bırakılırsa, yarınki lig mücadelesinde takımın başında yardımcı antrenör İhsan Derelioğlu’nun yer alması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’da Teknik Direktör Krizi: Abdullah Avcı’nın Durumu ve Olası İsimler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin