1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’da Şenol Güneş Dönemi Başladı

Trabzonspor’da Şenol Güneş Dönemi Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’da Yeni Dönem: Şenol Güneş Teknik Direktör Oldu

Trabzonspor'da Yeni Dönem: Şenol Güneş Teknik Direktör Oldu

Haber Merkezi – Trabzonspor, teknik direktörlük görevinde Abdullah Avcı’nın ardından tecrübeli isim Şenol Güneş ile anlaştı. Başkan Ertuğrul Doğan ile İstanbul’da bir araya gelen Güneş, bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü olarak göreve başladı.

“EFSANEMİZ ŞENOL GÜNEŞ İLE ANLAŞMA SAĞLADIK”

Yapılan anlaşmanın ardından Trabzonspor, resmi açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında, takımımızın geleceği için üç isim üzerinde detaylı bir değerlendirme yaptık. Süper Lig maratonunun henüz başında olmamız, takımımızın güçlü bir iskelete sahip olması gibi unsurları göz önünde bulundurunca, hedeflerimize ulaşmak için daha deneyimli bir teknik direktörle yola devam etme ihtiyacı doğdu. Bu bağlamda, efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un hemen hemen her başarısında önemli bir rol oynamış, teknik direktörlük döneminde takıma şampiyonluk kazandırmış bir isim. Kendisi, kulübümüzle özdeşleşen, bizim gibi düşünen ve inanan biri olarak, camiamıza yeniden katıldığı için büyük bir mutluluk duyuyoruz. Güneş Hocamıza ‘yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum.

Ayrıca, camiamızdan özellikle ricamız, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri ve hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral destek olmalarıdır. Bu kenetlenmenin, yakın gelecekteki başarılarımız için hayati önem taşıdığını vurgulamak istiyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’da Şenol Güneş Dönemi Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin