1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Yeni Transferinde Simon Banza ile Anlaşma Sağladı

Trabzonspor Yeni Transferinde Simon Banza ile Anlaşma Sağladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’da Transfer Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Trabzonspor'da Transfer Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Avrupa’dan elenen ve Süper Lig’de çıktığı iki maçı da kazanamayan Trabzonspor, bu olumsuz sonuçların ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Deneyimli teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran bordo-mavili takım, özellikle hücum hattını güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu süreçte, Paul Onuachu ve Wout Weghorst ile görüşmeler gerçekleştirilmiş ancak istenilen sonuca ulaşılamamıştır. Bununla birlikte, Trabzonspor’un hedefindeki isimlerden biri olan Simon Banza ile mutlu sona çok yaklaştığı bildiriliyor.

Braga’dan Kiralandı

Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, Simon Banza’yı Braga’dan 2 milyon euro bedelle kiralamayı başardı. Bu transfer, Trabzonspor’un kadrosunu güçlendirme hedefinin önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor.

Trabzonspor Yeni Transferinde Simon Banza ile Anlaşma Sağladı

25 Milyon Euroluk Satın Alma Opsiyonu

Yapılan anlaşmada, Trabzonspor’un Banza’nın transferini kalıcı hale getirmek için 25 milyon euroluk bir satın alma opsiyonuna sahip olduğu öne sürüldü. Son görüşmelerin yapıldığı ve Trabzonspor’un transferi kısa süre içinde tamamlamaya hazırlandığı belirtiliyor.

Başarılarla Dolu Bir Kariyer

28 yaşındaki Demokratik Kongolu forvet Simon Banza, Braga ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalamış durumda. Portekiz temsilcisiyle 90 maça çıkan Banza, bu süre zarfında 37 gol atarak ve 15 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1.89 boyundaki bu golcü oyuncunun piyasa değeri ise 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Yeni Transferinde Simon Banza ile Anlaşma Sağladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin