1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Stefan Savic ile Anlaştı

Trabzonspor, Stefan Savic ile Anlaştı

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye kararlı olan Trabzonspor, savunma hattına önemli bir takviye yaparak Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz günlerde Trabzon’a getirilen Savic’in transferi, kulüp tarafından Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama ile duyuruldu.

İşte Yapılan Anlaşma

KAP’a yapılan açıklamada, serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefan Savic ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Anlaşma kapsamında futbolcuya her bir sezon için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödeneceği ifade edildi. Ayrıca, futbolcunun 2025/2026 futbol sezonu tescil döneminde 5.000.000.-EUR, 2026/2027 futbol sezonunda ise 4.000.000.-EUR karşılığında serbest kalma hakkının bulunduğu kaydedildi. Menajerlik hizmet bedeli olarak ise futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5’i oranında bir ödeme yapılacağı bilgisi verildi.

“Burada Olduğum İçin Çok Mutluyum”

Sözleşme imzaladıktan sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Savic, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Trabzonspor’a gelmemi sağlayan ve bunun için birçok fedakarlıkta bulunan bir kulübe katıldığımın bilincindeyim. Trabzonspor benim için doğru bir tercih. Çevreme de bu kulüp hakkında olumlu şeyler söyledim. Kafamda hiçbir şüphe olmadan burada bulunuyorum. Bir an önce Trabzonspor formasıyla sahada olmayı ve takım arkadaşlarımla birlikte mücadele etmeyi dört gözle bekliyorum. Hepimiz adına başarılı bir sezon olmasını umuyorum. Artık sahanın içinde konuşma zamanı. Sözlerimin bir kısmını da Atletico Madrid’e ayırmak istiyorum. Uzun yıllar boyunca formasını terlettiğim Atletico Madrid’e, Trabzonspor’a transfer olmama izin verdiği için teşekkür ediyorum.”

Forma Numarası Belli Oldu

Savic, bordo-mavili takımda 15 numaralı formayı giyecek.

Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Savic’in Sezon Performansı

2023-2024 sezonunda Atletico Madrid formasıyla 23 maçta 1.631 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu, toplamda Şampiyonlar Ligi, Kral Kupası ve Supercopa gibi organizasyonlarla birlikte 33 maçta görev aldı. Atletico Madrid formasıyla genel istatistiklerine göre ise 297 maça çıkan Savic, bu süreçte 3 gol ve 3 asistle katkı sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin