1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor – Rapid Wien Maçı Öncesi Basın Toplantısı

Trabzonspor – Rapid Wien Maçı Öncesi Basın Toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda yarın Avusturya’nın Rapid Wien takımını Akyazı Stadı’nda konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Estonyalı hakem Kristo Tohver tarafından yönetilecek. Tohver’in yardımcıları ise Silver Koiv ve Sten Klaasen olacak. Maç, A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yeni transfer Ozan Tufan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien ile oynayacakları maç öncesinde Akyazı Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi.

ABDULLAH AVCI
“DURAN TOPLAR ÜZERİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Avcı, Avrupa kupalarının ikinci turuna çıkacaklarını belirterek, “Başlangıçlar her zaman zordur. İki hazırlık maçı ve iki resmi müsabakada sahaya çıktık. Performansımızın giderek yükseldiğini görebiliyoruz. Ancak bu, yeterli değil; her maçta daha iyiye gitmemiz gerekiyor. Rakiplerimiz de giderek zorlu hale gelecek. Duran toplar üzerinde bugün çalışacağız ve taraftarlarımızın desteğiyle yarın akşam iyi bir oyun sergilemek istiyoruz. İlk maçta turu geçmek kolay olmuyor, bu nedenle iyi bir oyun ile avantaj elde etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

“GALİBİYETLER MORAL VERİYOR”

Maç kazanmanın özellikle lige giriş yaparken çok iyi hissettirdiğini vurgulayan Avcı, “Uluslararası bir galibiyet almak, bu süreçte takım için oldukça önemli. Geçmişteki galibiyetler, rakipler üzerinde de bir tedirginlik yaratıyor. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama hocamızın direktiflerini doğru bir şekilde uygulayabilirsek, turu geçebileceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

OZAN TUFAN’LA İLGİLİ ÖRNEKLER VERDİ

Avcı, “55 resmi maçlık bir program planlıyoruz. Bu süreçte oyuncuların performansları ve oyun şekilleri, rakip ve formasyona göre değişiklik gösterecek. Oyun içerisinde Ozan Tufan gibi oyunculara da yer vereceğiz. Takım olarak planlamalar yapıyoruz ve taraftarlarımızın istediği futbolu oynamak için çalışıyoruz. Hatalar, bu süreçte önemli bir yer tutuyor, ama bunları olumlu bir şekilde değerlendirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“3-5 KEZ DENEME YAPACAĞIZ, BİRİNDE BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ”

Avcı, “Daha organize ve baskılı bir oyun oynamayı hedefliyoruz. Savunmada ve hücumda nasıl daha etkili olabileceğimizi araştırıyoruz. Tekrarlı ataklarla pozisyon bulmaya çalışacağız. Hatalar kaçınılmaz ama bunları iyi bir şekilde yapmayı amaçlıyoruz.” dedi.

OZAN TUFAN
“HARİKA BİR EKİBİMİZ VAR”

Ozan Tufan, “İlk turu galibiyetle geçmek önemliydi. Futbolda galibiyeti sürdürmek, takım için kritik. Rakiplerin tedirgin olmasını sağlamak da önemli. Zor bir maç olacak ama hocamızın direktiflerini doğru bir şekilde uygularsak, turu alabileceğimize inanıyorum. Harika bir ekibimiz var.” dedi.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Öncesi Basın Toplantısı

“ADAPTASYON SORUNUM YOK”

Tufan, “Yıllardır milli takımda oynadığım arkadaşlarımla aynı takımda olmak harika bir duygu. Adaptasyon konusunda bir sorun yaşadığımı düşünmüyorum. Hocamız ve ekibiyle bu durumu aştık. Şehir, taraftarlar ve takım arkadaşlarımızla güvenimiz tam. Şampiyonluklar, iyi bir arkadaşlık ve uyumdan geçiyor. Bu sezonun bizim adımıza olumlu geçeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

“HAK EDEN OYNAYACAK”

Tufan, “Hocamızın dediği gibi birçok mevkide oynayabilirim. Rekabetin olması iyi bir şey. Performansımı artırmak için sürekli çalışmalıyım. Sonuçta doğru olanı yapan oyuncu forma giyecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Öncesi Basın Toplantısı

“OKAY YOKUŞLU İLE YILLARCA BERABER OYNADIK”

Ozan, “Yeni transferlerle birlikte yeni bir ekip olduk. Antrenmanlarda birbirimizi tanıyoruz ve eksiklerimizi görerek geliştirmeye çalışıyoruz. Okay Yokuşlu ile milli takımda uzun yıllar birlikte oynadık. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve saha içinde açıklarımızı kapatmaya çalışıyoruz. Takım olarak daha iyi olacağımıza inanıyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor – Rapid Wien Maçı Öncesi Basın Toplantısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin