1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, Maximilian Gomez ile Sözleşmesini Feshetti

Trabzonspor, Maximilian Gomez ile Sözleşmesini Feshetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Maximilian Gomez ile Yollarını Ayırdı

Trabzonspor, Maximilian Gomez ile Yollarını Ayırdı

Türkiye’nin köklü futbol kulüplerinden biri olan Trabzonspor, son dönemde “Fenerbahçe’ye transfer çalımı” olarak gündeme gelen Maximilian Gomez ile yollarını karşılıklı anlaşma ile resmen ayırdığını duyurdu. Bordo-mavili kulüp, bu durumla ilgili resmi bir açıklama yaparak, ‘Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Maximilian Gomez Gonzalez arasındaki 01.09.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.’ ifadelerine yer verdi.

Gomez’in Trabzonspor Kariyeri

2022/23 sezonunun başında İspanyol ekibi Valencia’dan Trabzonspor’a transfer olan Uruguaylı santrfor, kulüpteki performansıyla dikkat çekti. Maximilian Gomez, bordo-mavili formayı giydiği süre zarfında toplamda 35 maçta 7 gol atma başarısı göstermiş ve 6 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulunmuştur. Bu süreçteki performansı, hem taraftarların hem de teknik ekibin beklentilerini karşılamıştı.

Trabzonspor’un, Gomez’in ayrılığına dair aldığı bu karar, kulüp için yeni bir sayfa açma ve geleceğe yönelik farklı stratejiler geliştirme amacı taşıyor. Bu gelişme, Trabzonspor’un transfer politikasında da önemli bir yer tutacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor, Maximilian Gomez ile Sözleşmesini Feshetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin