1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Kampında Abdullah Avcı’dan Değerlendirme

Trabzonspor Kampında Abdullah Avcı’dan Değerlendirme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA Macaristan kampında oynanan hazırlık maçında Sırbistan Birinci Lig ekibi Zeleznicar Pancevo’yu 3-1 yenen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fiziksel Durum ve Oyun Performansı

Fiziksel Durum ve Oyun Performansı

Avcı, oyuncuların fiziksel durumlarını yakından takip ettiklerini ve maç sırasında oyun performanslarını gözlemlediklerini belirtti. İlk yarıda sadece bir değişiklik yaparak oyunu takip ettiklerini ifade etti.

Pozisyonlar ve Oyun Organizasyonu

Avcı, oyuncuların erken gol veya final pası arayışında olduklarını ve bu nedenle bazı pozisyonları kaçırdıklarını söyledi. Ancak takımın çok net pozisyonlara girdiğini ve iyi organizasyonlar sergilediğini vurguladı.

Kazanmanın Önemi ve Genç Oyuncular

Kazanmanın Önemi ve Genç Oyuncular

Teknik adam, hazırlık maçlarında kazanmanın önemine değinerek genç oyuncuların umut verici performanslarından bahsetti. Özellikle Cihan ve Salih gibi genç oyuncuların gelecek için umut verici olduklarını belirtti.

Nwakaeme ve Oyuncu Profili

Nwakaeme ve Oyuncu Profili

Abdullah Avcı, Nwakaeme’nin takıma katkı sağlayacak bir oyuncu olduğunu ve sakatlanmadan ilerlemeye çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca doğru zamanda doğru oyuncunun takıma katılması gerektiğini vurguladı.

Ozan Tufan ve Sağ Bek Arayışı

Ozan Tufan ve Sağ Bek Arayışı

Sağ bekte Ozan Tufan’ın iyi performans sergilediğini ve bu mevkide de oynayabileceğini belirten Avcı, mevcut oyunculardan en iyi şekilde faydalanmaya çalıştıklarını ifade etti. Transfer konusunda da fırsatlar doğduğunda takımı güçlendirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Kampında Abdullah Avcı’dan Değerlendirme
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin