1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Hyun-Seok Hong’u Transfer Etti

Trabzonspor Hyun-Seok Hong’u Transfer Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’dan Hyun-Seok Hong Transferi

Trabzonspor'dan Hyun-Seok Hong Transferi

Trabzonspor, forvet transferi için yaptığı son teklifin ardından 10 numara pozisyonu için beklememe kararı aldı ve rotasını Güney Koreli futbolcu Hyun-Seok Hong‘a çevirdi. Bordo-mavili ekip, oyuncu ile anlaşma sağlarken, Gent kulübüyle de transfer sürecine dair tüm detayları çözümledi.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Trabzonspor, Hyun-Seok Hong ile 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Oyuncu, sağlık kontrolleri için Türkiye’ye davet edildi. Bu transfer, Trabzonspor’un kadrosunu güçlendirme hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

TRANSFER RAKAMLARI

Hyun-Seok Hong, Ağustos 2022’de LASK Linz’den 1.5 milyon euro karşılığında Gent’e transfer olmuştu. Belçika ekibiyle geçirdiği süre zarfında 97 resmi maçta 16 gol ve 17 asistlik etkileyici bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Şu anki piyasa değeri 9 milyon Euro olan oyuncunun Gent ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca, Güney Kore Milli Takımı’nda 12 kez forma giyerek uluslararası arenada da kendini göstermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Hyun-Seok Hong’u Transfer Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin