1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Arseniy Batagov İçin İmza Töreni Düzenledi

Trabzonspor Arseniy Batagov İçin İmza Töreni Düzenledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Arseniy Batagov İçin İmza Töreni Düzenledi

İHA Trabzonspor, yeni transferi olan 22 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Arseniy Batagov için anlamlı bir imza töreni gerçekleştirdi. Törene katılan Asbaşkan Zeyyat Kafkas, transferin iki taraf için de hayırlı olmasını diledi ve Batagov’un kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacağına inandıklarını belirtti:

“Öncelikle transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Oyuncumuzun kariyerinin en önemli günlerini Trabzonspor’da geçireceğine olan inancımız tamdır.”

Kafkas, Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar’a da desteklerinden dolayı teşekkür ederek, barış çağrısında bulundu. Kafkas, şu ifadeleri kullandı:

  • “Ülke olarak ve Trabzonspor olarak, bir an önce Ukrayna ile Rusya arasındaki barış ortamının yeniden tesis edilmesini diliyoruz.”

Arseniy Batagov: “Çok Mutluyum”

Arseniy Batagov:

Yeni transfer Arseniy Batagov, Trabzonspor’a katıldığı için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Ülkem ve ülkemdeki durum ile ilgili kullandığınız güzel sözler için teşekkür ediyorum. Ülke olarak bu desteğe her zaman ihtiyacımız var. Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Başkanımız Ertuğrul Doğan’a, Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas’a ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Batagov, Trabzonspor’da 44 numaralı formayı giyecek. Bu transferle birlikte, genç oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açılmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Arseniy Batagov İçin İmza Töreni Düzenledi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin