1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Toplamda 165 liralık 8 Google uygulaması ücretsiz oldu!

Toplamda 165 liralık 8 Google uygulaması ücretsiz oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Play Store’da yapılan yeni bir indirimle daha karşınızdayız. Birbirinden kullanışlı toplamda 165 lira fiyatı olan 8 uygulama kısa bir süre için ücretsiz oldu. Peki, bu uygulamalar ne işe yarıyor ve normal şartlarda fiyatları ne kadar?

YKP 2

İstediğiniz gibi, farklı duvar kağıtları üretmenizi sağlayan bir uygulama. Normal fiyatı 12 lira olan YKP 2, 6 gün boyunca ücretsiz.

KORG Kaossilator for Android

Müzik yapmanıza yardımcı olan bir uygulama. İçinde bulunan farklı ses ve enstrüman sayesinde çok farklı şarkılar üretebilirsiniz. Normal şartlardaki fiyatı 115 lira olan bu uygulama, 5 gün boyunca ücretsiz.

Screenshot Pro 2

Normal şartlarda akıllı telefonların en az iki tuşuna basarak ekran görüntüsü alabiliyoruz. Bu uygulama sayesinde tek bir tuşla ekran görüntüsü alıp, düzenleyebiliyoruz. Normal şartlar altında 6,50 lira olan uygulama, 1 gün boyunca ücretsiz.

Scientific Diet Clock

Gerçek zamanlı kalori sayma uygulaması olduğunu adından da anlamışsınızdır. Diyet yapanların ve spor yapanların işine yarayacak olan uygulama, normal şartlarda 9,50 liraya satılıyor ve 3 gün boyunca ücretsiz.

13 Puzzle Rooms: Escape game

Adından da anlayacağınız üzere, bir odadan bulmacaları tamamlayarak kaçmaya çalıştığınız bir oyun. 13 liraya satılan bu oyun, 4 gün boyunca ücretsiz.

Duck Warfare

Ördeklerle birleşerek evinizi düşmanlardan savunduğunuz küçük bir oyun. 3,50 liraya satılıyor, fakat 3 gün boyunca ücretsiz.

SOMEDAY

Hikaye odaklı bir macera oyunu olduğunu belirtelim. Denemek isteyenler için 1 gün boyunca ücretsiz olan oyun, 2,20 liraya satılıyor.

Idle Train Station Tycoon : Money Clicker Inc.

Tüm Tycoon oyunlarında olduğu gibi, bu oyunda da bir patron oluyorsunuz ve tren istasyonunu yönetiyorsunuz. Normal şartlarda 2 lira olan bu oyun, 4 gün boyunca ücretsiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toplamda 165 liralık 8 Google uygulaması ücretsiz oldu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin