1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. TMO’nun 86. Kuruluş Yıl Dönümü Açıklamaları ve Faaliyetleri

TMO’nun 86. Kuruluş Yıl Dönümü Açıklamaları ve Faaliyetleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Tarafından Yapılan Açıklamalar

AA Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Tarafından Yapılan Açıklamalar

AA Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 86. kuruluş yıl dönümünde Genel Müdür Ahmet Güldal’ın yaptığı açıklamalara göre, 600’ün üzerinde alım noktası ve 11 milyon ton lisanslı depoculuk kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

TMO'nun 86. Kuruluş Yıl Dönümü Açıklamaları ve Faaliyetleri

Ahmet Güldal, TMO’nun bu yıl da verimli bir üretim sezonu geçirdiğini belirterek, stoklarına 2,5 milyon ton ürün aldıklarını ifade etti.

Genel Müdür Güldal, TMO’nun hububat, et, süt ve yağ sanayilerine öncülük yaptığını vurgulayarak, “TMO, Et ve Süt Kurumu’nun kuruluşuna liderlik etmiş, depoculuk konusunda ise Türkiye’deki en deneyimli kurumlardan biridir.” dedi.

11 Milyon Ton Lisanslı Depoculuk Kapasitesi

TMO’nun depoculuk faaliyetlerindeki tecrübesinin ülke genelinde 11 milyon ton lisanslı depoculuk kapasitesi oluşturulmasına katkı sağladığını belirten Güldal, bu alanda önemli bir rol üstlendiklerini dile getirdi.

“TMO Çeşitli Ürünlerde Başarılı Görevler Üstlendi”

Ahmet Güldal, TMO’nun piyasa düzenlemeleri yapmak gibi sorumluluklarının yanı sıra 25’e yakın ana üründe başarılı görevler üstlendiğini ve bu görevleri başarıyla yerine getirdiğini belirtti.

600’den Fazla Alım Noktası Açıldı

Güldal, bu yılın geçen seneye göre rekoltesi düşük olsa da yine başarılı bir üretim sezonu geçirdiklerini belirterek, üreticileri desteklemek amacıyla 600’den fazla alım noktası açıldığını ve 2,5 milyon ton ürünün stoklandığını ifade etti.

“Randevular ve Alım Noktaları Açık”

Güldal, yeni randevu sistemleri hakkında bilgi vererek, üreticilerin kolayca randevu alabileceğini ve iptal edebileceğini belirtti. TMO’nun randevular ve alım noktalarının son üretici gelene kadar açık olacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TMO’nun 86. Kuruluş Yıl Dönümü Açıklamaları ve Faaliyetleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin