1. Haberler
  2. Gündem
  3. Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası

Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Mart akşamı yaşanan ölümlü kazanın ardından kaçarak önce Mısır’a ve daha sonra ABD’ye sığınan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, kazadan 106 gün sonra ABD’de yakalanarak tutuklandı. Hala devam eden davaları kapsamında Timur Cihantimur’un 12 Temmuz’da Connecticut eyaletindeki Manson Gençlik Enstitüsü’nden New Jersey’deki Kuzeydoğu Çocuk Gözaltı Merkezi’ne nakledildiği belirtildi.

Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası

Nakil İşlemi ve Gelişmeler Timur Cihantimur’un 15 Ekim’e kadar cezaevinde kalacağı açıklandı. Bu tarihte ise yeniden hakim karşısına çıkacak. Ancak nakil işlemi sonrasında avukatları, müvekkillerinin akıl sağlığının riske atıldığını iddia etti. Mahkeme ile gözaltı merkezi arasındaki uzaklık ve bu durumun rutin görüşmelerin yapılamamasına neden olduğu belirtildi.

Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası

Olayın Geçmişi Ünlü estetikçi Bülent Cihantimur ve yazar Eylem Tok’un oğlu olan Timur Cihantimur, Kemerburgaz’da ATV’leri bozulan Oğuz Murat Aci’ye çarptıktan sonra kaçmıştı. Yaralıları olay yerinde bırakarak kaçan Timur Cihantimur, 1 çocuk babası olan Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep oldu. Ardından annesi Eylem Tok, oğlunu Mısır’a ardından ABD’ye kaçırdı.

Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin