1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF’de İbrahim Hacıosmanoğlu Dönemi Başladı

TFF’de İbrahim Hacıosmanoğlu Dönemi Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF’de Köklü Değişiklik: İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Seçildi

TFF'de Köklü Değişiklik: İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçtiğimiz ay önemli bir değişim sürecinden geçti. Başkanlık seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi ise 129 oyla ikinci oldu. Bu sonuçla Hacıosmanoğlu, TFF’nin 44. Başkanı olarak göreve başlamış oldu.

Muhalif görüşleriyle bilinen Ali Koç, Mehmet Büyükekşi’nin yönetiminden memnun kalmadığını belirterek, bu değişimi Riva’da Kulüpler Birliği Vakfı üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından değerlendirdi. Koç, “Seçim süreci hepimizi yordu.” diyerek, değişim konusunda delegelerin bir adım atmasının toplumda umut yarattığını ifade etti.

Koç, sözlerine devam ederek, “Bu yeni TFF, 8-9 tane kulüp başkanlığı yapmış tecrübeli isimler ile donatıldı. Kurullarda uzman isimlerin görev alması önemli. Hem hukuk hem de spor alanında deneyimli insanlar mevcut. En önemlisi niyetin doğru olması.”

Ali Koç, sosyal medyadan gelen baskılara da değinerek, “Yalpalamamak önemli. Bu nedenle cesaret şart. Yeni TFF, doğru bildiklerini yapma kararlılığını kısa sürede kulüplere gösterdi.” dedi. Futbolun yeniden ayağa kalkması gerektiğini vurgulayan Koç, Süper Kupa’daki atmosferi örnek göstererek, “Kaybeden tarafın kazananı alkışlaması ve taraftarların sergilediği olumlu tutum, futbolun geleceği için umut verici.” ifadesini kullandı.

Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Futbol birleştirici olmalı ve sokaktaki halka umut vermeli.” Türk futbolunun karşılaştığı sorunların yeni olmadığını, 20 yıllık köklü sorunlar bulunduğunu belirtti. Koç, şu noktaları vurguladı:

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu Dönemi Başladı

  • Federasyonun başarılı olması durumunda, Türk futbolunun yeniden ayağa kalkacağına inanıyor.
  • Cezaların tutarlı ve adil olması gerektiğini savundu.
  • Toplantılar sonucunda umutlu olduğunu belirterek, Türk futbolunun halkı mutlu edecek bir noktaya gelmesi için çalışılması gerektiğini ifade etti.

Koç, son olarak, “İnşallah Türk futbolu tez zamanda halka mutluluk verecek noktaya gelir.” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF’de İbrahim Hacıosmanoğlu Dönemi Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin