1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Başkanlık Seçimi Kulis Çalışmaları ve Detayları

TFF Başkanlık Seçimi Kulis Çalışmaları ve Detayları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun Katılım ve Kulis Çalışmaları

Yoğun Katılım ve Kulis Çalışmaları

Bugün Türkiye Futbol Federasyonu kongresine büyük ilgi var. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun aday olduğu kongrede yoğun bir kulis çalışması göze çarpıyor.

İmza Sayıları Yakın

İmza sayıları çok yakın olduğundan, Divan Başkanlığı için Büyükekşi ve Hacıosmanoğlu’nun adayları belirlendi ve yoğun bir çalışma yürütüldü.

Galatasaray ve Beşiktaş Katılımı

Galatasaray ve Beşiktaş Katılımı

Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin delegasyonları dışındaki tüm kulüplerin heyetleri, kongrenin gerçekleştirileceği otele geldi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve delegasyonu, otele gelmesine rağmen kongre günü katılım göstermeyi tercih etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve heyeti ise doğrudan kongreye katılacak.

Kulüplerin Tercihleri

Kulüplerin Tercihleri

Galatasaray’ın mevcut başkan Mehmet Büyükekşi’yi destekleyeceği, Beşiktaş’ın ise iki adaya da oy vermeyeceği kulislere yansıdı. Kongre öncesinde dikkat çeken diğer bir nokta ise Büyükekşi’nin Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşmesi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gösterilen ilgi oldu.

Yusuf Günay’ın Durumu

Mehmet Büyükekşi’nin mevcut yönetiminde yer alan dört ismin yeni dönemde görev almayacağı konuşuluyor. Bu isimler arasında Yusuf Günay’ın da bulunduğu kulislerde konuşuldu.

Kulüpler Birliği Toplantısı

Kulüpler Birliği Toplantısı otelde gerçekleştirildi. Başkan adayı Hacıosmanoğlu projelerini anlattı. Süper Lig kulüpleri, mevcut başkan Büyükekşi’den duydukları şikayetleri dile getirdi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçime dair duyduğu inanç, toplantıdan sonra arttı.

Seçim Detayları

Seçim Detayları

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara’da gerçekleştirilecek. Ankara’daki JW Marriott Hotel’de saat 11.00’de başlayacak toplantıda mali genel kurulun yanı sıra başkanlık seçimi de yapılacak. Seçimde 321 delege oy kullanma hakkına sahip bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF Başkanlık Seçimi Kulis Çalışmaları ve Detayları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin