TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den VAR sistemi açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükekşi, “VAR sistemi kaldırılabilir mi?” sorusuna, “Bunun için 1-2 kulüp değil de, tüm kulüplerin talebi gerek. Çoğu kulüplerin böyle bir talebinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü VAR sistemi olmasaydı birçok yanlış karar doğruya dönmezdi. VAR, penaltı pozisyonlarını süzdü ve doğru kararı verdi” yorumunu yaptı.

EURO 2024 eşleşmelerini de değerlendiren TFF Başkanı, sözlerine şöyle devam etti: “Rakiplerimiz bize yabancı değil. Diğer gruplara baktığımızda Milli Takımımızın grubu avantajlı görünüyor. Hedefimiz bu grupta ilk 2 içerisinde olup Almanya’da ülkemizi temsil edebilmek. Almanya aynı zamanda Türkiye dışında en çok Türk’ün olduğu yer. Eğer biz birlik beraberlik içerisinde olursak, dünyada başaramayacağımız hiçbir şey yok.”

Maçlar artık ‘radar’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sportradar AG firmasıyla imzaladığı 5 yıllık anlaşmayla “Şeffaflık Tescil Teknolojisi”ni TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligi’nde hayata geçirdi. Riva’daki imza töreninde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Bu teknolojiyle; Sportradar firması, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarındaki olağandışı bahis hareketlerini anlık olarak tespit ederek bize iletecek. Bu raporlar sayesinde liglerimizi daha güvenli bir hale getirerek, kötü niyetli girişimlerden zarar görmesini engelleyeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den VAR sistemi açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin