1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Adalet ve Eşitlik Vurgusu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Adalet ve Eşitlik Vurgusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Önemli Açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbol camiasının gündemini değerlendirdi. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, kulüplere adalet ve eşitlik mesajı verdi.

“TEK BİR TALİMAT VERDİM”

Hacıosmanoğlu, futbol ailesinin bir parçası olarak, geçmişte yaşanan güven sorunlarına dikkat çekti. Kulüpler Birliği toplantısında, eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin kendisini aday gösterdiğini hatırlatarak, “Ben o dönem futbolun içinde yer almak istemiyordum. Ancak Türk futbolunun bir güvensizlik ortamına sürüklendiğine şahit olduk. İnsanlar adil bir ortam ve güven arıyor,” şeklinde konuştu. Servet Yardımcı’nın adaylığını açıklamasının ardından, kendisine olan güvenin arttığını vurguladı.

“HAKSIZLIĞA UĞRAYANLAR BİZİ UMUT IŞIĞI OLARAK GÖRDÜ”

Hacıosmanoğlu, milli takıma zarar vermemek adına adaylığını geç açıkladığını, Avusturya’yı yenerek şampiyon olacaklarına inandığını belirtti. Ancak beklenmedik bir şekilde Hollanda’ya elendiklerini ifade ederek, “Haksızlığa uğrayanlar, bizi umut ışığı olarak gördü. Adaletli bir yönetim anlayışıyla Türk futbolunu daha ileriye taşımak için çalışmalıyız,” dedi.

“ÇOK BÜYÜK SORUNLAR VAR”

Başkan, Türk futbolunun karşı karşıya olduğu büyük sorunları kabul ederek, “Tek başımıza bu sorunları çözmemiz mümkün değil. Kulüplerle birlikte kararlar alarak, futbolun marka değerini korumak için çalışmalıyız,” dedi. Hacıosmanoğlu, sorunların çözümünde ortak bir yaklaşımın önemine vurgu yaptı.

“KAYPAK OLMAYA GEREK YOK”
“AYRIM YOK!”

Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunu oluştururken hiçbir ayrım yapmadıklarını belirtti. “Bu kişi şu takımın çocuğu, bu kişi bu sınıftan diye bir ayrım gözetmedik. Amacımız, adil bir yönetim anlayışıyla Türk futboluna hizmet etmek,” dedi. Tüm kurullara, ailenin ve camianın haysiyetine sahip çıkmaları gerektiğini iletti.

“VAR’DA İNSANİ HATAYI KABUL ETMİYORUM”

Hakemlerin insani hata yapma hakkı olduğuna dikkat çeken Hacıosmanoğlu, “Ancak VAR sisteminde insani hatayı kabul etmiyorum. Pozisyonları izlediğimde, hata yapılma şansının olmadığını görüyorum,” dedi. Kulüp başkanlarına da, hatalı kararlar konusunda sorumluluk alacaklarını belirterek, “Burada bir kasıt varsa bizimle yürüyemezler,” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Türk futbolunun barış ve kardeşlik içinde gelişmesi için adil bir iklim yaratmanın mümkün olduğunu vurguladı. “Kaypaklık zordur; adaletli bir yönetim anlayışı ile doğru yolda ilerlemek her zaman mümkündür,” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Adalet ve Eşitlik Vurgusu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin