1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım ile Akşam Yemeğinde Buluştu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım ile Akşam Yemeğinde Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım ile Bir Araya Geldi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım ile Bir Araya Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Uluslar Ligi maçları için devam eden A Milli Takım kampına katılarak futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. Bu anlamlı etkinlik, TFF’nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Yemeğe TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanı sıra, TFF Başkan Vekilleri Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı ile Genel Sekreter Abdullah Ayaz da katılım gösterdi.

“Hepinize Başarılar Diliyorum”

Etkinlikte futbolcularla tek tek tokalaşan Hacıosmanoğlu, yemek öncesinde bir konuşma yaparak milli takıma başarı dileklerini iletti. Hacıosmanoğlu, duygularını şu şekilde ifade etti:

  • “Gençken seyrettiğimiz milli maçlarımızda rakiplerimiz çoğunlukla lejyoner oyunculardan oluşuyordu. Şimdi ise bizim milli takımımız, büyük ölçüde yurt dışında ülkemizi temsil eden milli oyunculardan oluşmakta.”
  • “İnanmak, başarmanın yarısıdır. Futbol sahada kazanılır. Bu sezon Türk futbolunda barış ve kardeşliği tesis etmek için çalışacağız.”
  • “El ele verelim ve hep birlikte başarılı olalım. Sizlere daha iyi imkanlar sağlayacağız, sizler de sahada üzerinize düşeni yapmalısınız. Bundan sonra hep birlikte olacağız.”
  • “Hepinize başarılar diliyorum.”

Montella ile Sohbet Etti

Hacıosmanoğlu, akşam yemeği sırasında A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile bir süre samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bu tür etkileşimlerin, takım ruhunu güçlendireceği düşünülmekte.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım ile Akşam Yemeğinde Buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin