1. Haberler
  2. Gündem
  3. TBMM’de Can Atalay Oturumunda Kavga Çıktı

TBMM’de Can Atalay Oturumunda Kavga Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM’de Gergin Anlar: Can Atalay Oturumunda Kavga

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, TİP Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi konusunu görüşmek üzere olağanüstü bir toplantı düzenlendi. Anayasa Mahkemesi’nin bu konudaki kararının ele alındığı oturum, AK Partili TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Oturum boyunca usul tartışmaları yaşanırken, TİP Milletvekili Ahmet Şık, söz alarak görüşlerini ifade etmeye başladı. Ancak Şık’ın konuşması sırasında tartışmalar alevlendi ve Genel Kurul bir anda karıştı. Bu gergin ortamda, iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında fiziksel bir çatışma yaşandı.

DEM’li Vekil Yaralandı

Kavga sırasında, AK Partili milletvekili Alpay Özalan, TİP’li Ahmet Şık’a yumruk attı. Bu arbede sırasında, DEM’li vekil Gülistan Koçyiğit’in kaşı da yaralandı. Çıkan bu olay, meclis içindeki gerilimi daha da artırdı ve tüm vekillerin kürsü etrafında toplandığı bir ortam oluştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TBMM’de Can Atalay Oturumunda Kavga Çıktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin