1. Haberler
  2. Gündem
  3. TBMM Filistin İçin Olağanüstü Oturum Düzenledi

TBMM Filistin İçin Olağanüstü Oturum Düzenledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Filistin İçin Olağanüstü Oturumda

TBMM Filistin İçin Olağanüstü Oturumda

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Filistin meselesini görüşmek üzere özel bir oturum düzenledi. Bu oturuma, Türkiye’nin davetiyle dün akşam saatlerinde Ankara’ya gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas katıldı. Abbas, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen bu olağanüstü oturumda, Filistin’in durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Oturuma katılanlar arasında siyasi partilerin temsilcileri yer alırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel‘in katılmaması dikkat çekti. Özel’in bu önemli oturumda neden yer almadığı ise kamuoyunda merak konusu oldu.

Özgür Özel’in Sağlık Durumu Hakkında Bilgi

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Özgür Özel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Başarır, Özel’in ayağında bir kırık olduğunu belirtti. Kaza sonucu meydana gelen bu kırığın, Özel’in oturuma katılmasını engellediğini ifade etti.

TBMM Filistin İçin Olağanüstü Oturum Düzenledi

Başarır, “Özgür Özel, bu önemli oturumda yer almayı çok istemesine rağmen, ayağındaki basit bir kırık nedeniyle katılamadı. Yarından itibaren büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir destekle yürüyebilme şansına sahip olacak.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TBMM Filistin İçin Olağanüstü Oturum Düzenledi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin