1. Haberler
  2. Magazin
  3. Taylor Swift’in Viyana Konseri Terör Tehdidi Nedeniyle İptal Edildi

Taylor Swift’in Viyana Konseri Terör Tehdidi Nedeniyle İptal Edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taylor Swift’in Avrupa Turnesi Sırasında Terör Tehdidi

Taylor Swift'in Avrupa Turnesi Sırasında Terör Tehdidi

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, büyük bir heyecanla devam eden dünya turnesinde, Avrupa’nın farklı şehirlerinde hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Ancak, son gelişmeler konserleri gölgede bıraktı.

Swift’in Avusturya’nın başkenti Viyana’daki konserleri, terör tehdidi nedeniyle iptal edildi. Avusturya’da, terör örgütü DEAŞ sempatizanı oldukları iddia edilen iki kişinin gözaltına alınmasının ardından, organizatörler bu kararı almak zorunda kaldı.

KONSERLER İPTAL

Organizatörler, yarın, cuma ve cumartesi günleri planlanan üç konserin iptal edildiğini duyurdular. Bu karar, hükümet yetkililerinin Ernst Happel Stadyumu’nda bir terör saldırısı planlandığını doğrulaması üzerine alındı.

“BAŞKA SEÇENEĞİMİZ KALMADI”

Barracuda Music tarafından yapılan açıklamada, “Hükümet yetkililerinin doğruladığı bu tehdit nedeniyle, tüm izleyicilerin güvenliği için planlanan üç gösteriyi iptal etmekten başka seçeneğimiz kalmadı.” ifadelerine yer verildi. Bilet alan izleyicilere ise iade süreçlerinin başlatılacağı belirtildi.

ŞÜPHELİLERİN SWIFT KONSERLERİNE ODAKLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Avusturya Kamu Güvenliği Genel Müdürü Franz Ruf, düzenlediği basın toplantısında, DEAŞ bağlantılı olduğu belirlenen 19 yaşındaki bir şüphelinin, Viyana’dan yaklaşık bir saat uzaklıkta, Aşağı Avusturya bölgesinde gözaltına alındığını duyurdu. Ruf, “19 yaşındaki failin Viyana’daki Taylor Swift konserlerine odaklandığını tespit ettik” açıklamasında bulundu. Ayrıca, şüphelinin evinde kimyasal maddelerin ele geçirildiği bilgisi paylaşıldı.

Şüpheliyle bağlantılı olduğu düşünülen ikinci bir kişinin de Viyana’da gözaltına alındığı bildirildi. İlk soruşturma bulguları, her iki şüphelinin de internet üzerinden terör örgütü sempatizanı olduklarını ortaya koydu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Taylor Swift'in Viyana Konseri Terör Tehdidi Nedeniyle İptal Edildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taylor Swift’in Viyana Konseri Terör Tehdidi Nedeniyle İptal Edildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin