1. Haberler
  2. Spor
  3. Tahkim Kurulu’ndan Fenerbahçe’ye Ceza İndirim Kararı

Tahkim Kurulu’ndan Fenerbahçe’ye Ceza İndirim Kararı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tahkim Kurulu’ndan Fenerbahçe’ye İndirim

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye İndirim

Haber Merkezi Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a verilen cezada önemli bir indirim kararı aldı. Kurul, Koç’a daha önce uygulanan 504 Bin TL’lik para cezasını 168 Bin TL’ye düşürdü. Aynı şekilde, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan’ın cezası da 336 Bin TL’den 168 Bin TL’ye indirildi. Bu ceza, Göztepe maçında yaşanan olaylar sonrasında verilmişti.

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye Ceza İndirim Kararı

İşte Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklama:

  • Ali Koç’un cezası: Fenerbahçe Futbol A.Ş. Başkanı Yıldırım Ali Koç, müsabakanın devre arasında akredite edilmediği bir alanda bulunması nedeniyle FDT’nin 46/1. maddesi uyarınca 504.000,00 TL para cezasına çarptırılmıştı. Ancak, FDT’nin 13. maddesinin uygulanması ile bu ceza 168.000,00 TL’ye indirilmiştir. Bu karar, oybirliği ile onaylanmıştır.
  • Burak Kızılhan’ın cezası: Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin İdarecisi Burak Çağlan Kızılhan da benzer şekilde, müsabakanın devre arasında akredite edilmediği bir alanda bulunması nedeniyle FDT’nin 46. maddesi gereğince 336.000,00 TL para cezası almıştı. Ancak, bu ceza da FDT’nin 13. maddesi çerçevesinde 168.000,00 TL’ye indirilmiştir. Bu karar da oybirliği ile onaylanarak düzeltilmiştir.

NE OLMUŞTU?

İzmir’deki Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleşen müsabakanın ikinci yarısında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, deplasman tribününe alınmayan bazı Fenerbahçeli taraftarların durumu nedeniyle tribüne doğru yürüyüşe geçti. Bu esnada, Koç’un üzerine yabancı maddeler atıldı ve tribün alanından ayrılmaya çalıştığı sırada bir darbe alarak yere düştü. Yere düştükten sonra kalkmayı başaran Koç, korumaları eşliğinde sahadan uzaklaştırıldı. Olaylar sırasında oyun bir süreliğine durdu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, olaylarla ilgili bir açıklama yaparak, Ali Koç’un Göztepe akreditasyon kartına sahip bir kişi tarafından itildiğini ve bu kişi ile ihmal gösteren tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tahkim Kurulu’ndan Fenerbahçe’ye Ceza İndirim Kararı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin