1. Haberler
  2. Spor
  3. Suudi Arabistan Süper Kupa Finali: Al Hilal, Al Nassr’ı 4-1 Mağlup Etti

Suudi Arabistan Süper Kupa Finali: Al Hilal, Al Nassr’ı 4-1 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suudi Arabistan Süper Kupa Finali

Son olarak gerçekleştirilen Suudi Arabistan Süper Kupa finalinde, Al Nassr ve Al Hilal takımları Prens Sultan bin Abdul Aziz Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Jorge Jesus’un yönetimindeki Al Hilal, Luis Castro’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Al Nassr’ı 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Al Nassr’ın tek golünü ise, dünya çapında tanınan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo kaydetti.

Ronaldo’dan Sürpriz Gelişme

Ronaldo'dan Sürpriz Gelişme

Öte yandan, Cristiano Ronaldo’dan beklenmedik bir hamle geldi. Deneyimli futbolcu, kendi YouTube kanalını açtığını sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu. Bu yeni girişimiyle hayranlarının karşısına çıkmayı hedefleyen Ronaldo, “Bekleyiş sona erdi! Benim YouTube kanalım sonunda burada! Abone olun ve bu yeni yolculukta bana katılın.” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Ronaldo’nun bu duyurusunun ardından, kısa süre içerisinde 352 bin aboneye ulaşarak büyük bir ilgi topladı. Şu anda YouTube kanalında toplamda 11 video bulunmakta. Bu videolar, Ronaldo’nun spor kariyerine, günlük yaşamına ve hayranlarıyla etkileşimde bulunmasına dair içerikler sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Suudi Arabistan Süper Kupa Finali: Al Hilal, Al Nassr’ı 4-1 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin