1. Haberler
  2. Spor
  3. Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Al Nassr ve Al Raed Maçı

Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Al Nassr ve Al Raed Maçı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Heyecan Dolu Bir Karşılaşma

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Heyecan Dolu Bir Karşılaşma

Suudi Arabistan Pro Ligi’nde dün gece büyük bir heyecan yaşandı. Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, evinde Al Raed ile karşı karşıya geldi. Riyad’daki Al Awwal Stadyumu‘nda gerçekleşen bu mücadele, Türkiye saati ile 21:00’de başladı ve S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlandı.

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Nassr ve Al Raed Maçı

Maçın Öne Çıkan Anları

Karşılaşmanın 34. dakikasında, Sadio Mane’nin sol kanattan yaptığı etkileyici ortaya, Cristiano Ronaldo inanılmaz bir yükselişle kafa vuruşu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Ronaldo’nun yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Ancak, Al Nassr’ın sevinci pek uzun sürmedi. 49. dakikada Al Raed’in Mohamed Fouzair ile kullandığı penaltı, maçta skoru eşitledi ve durum 1-1 oldu. Şu anda maçta 74. dakikaya girilmişti ve heyecan artarak devam ediyordu.

Cristiano Ronaldo’nun YouTube Başarısı

Öte yandan, Cristiano Ronaldo’nun sosyal medya üzerindeki etkisi de dikkat çekiyor. 21 Ağustos Çarşamba günü açtığı YouTube kanalı, kısa sürede 22 milyon abone‘ye ulaştı ve abone sayısı hızla artmaya devam ediyor. Ronaldo, YouTube kanalı açtığını duyurduğu video ile sosyal medyada büyük ilgi topladı. Ayrıca, kanalı kısa sürede dünyanın en çok takip edilen YouTube kanalları arasına girmeyi başardı. 1 milyon aboneye ulaştığında ailece paylaştığı gold plaket ise, Ronaldo’nun sosyal medya başarısını taçlandırdı.

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Nassr ve Al Raed Maçı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Al Nassr ve Al Raed Maçı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin