1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig’de Adana Demirspor – Galatasaray Maçında Heyecan Dolu Anlar

Süper Lig’de Adana Demirspor – Galatasaray Maçında Heyecan Dolu Anlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Heyecan Dolu Anlar

Süper Lig'de Heyecan Dolu Anlar

Haber Merkezi, Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor’un Galatasaray’ı ağırladığı karşılaşmaya odaklandı. Maçın 9. dakikasında, 15 yaşındaki kaleci Deniz Eren Dönmezer’in yaptığı hatayı değerlendiren Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızı ekibi öne geçiren golü kaydetti.

Metehan Baltacı’nın defansın arkasına gönderdiği uzun top, kaleci Deniz Eren Dönmezer’in hatalı çıkışıyla sonuçlandı. Kerem Aktürkoğlu, bu fırsatı değerlendirerek yatarak yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından, genç kaleci Deniz Eren Dönmezer’in yüzündeki üzüntü dikkatlerden kaçmadı. Takım arkadaşları, onu teselli etmek için yanına koştu.

KALECİYE MORAL VERİLDİ

Neredeyse tüm takım arkadaşları, Deniz Eren’e tek tek gelerek moral desteğinde bulundu. Ayrıca, tribünlerden yükselen tezahüratlar da genç kaleciye destek vermek amacıyla yapıldı. Karşılaşmanın 18. dakikasında ise bir başka talihsizlik yaşandı. Bu kez Semih Güler’in yaptığı hata, takımın farkı ikiye çıkarmasına neden oldu. Barış Alper Yılmaz’ın verdiği pas sonrası Dries Mertens’in şutunun Semih Güler’e çarpması, topun ağlarla buluşmasıyla sonuçlandı. Semih Güler, kendi kalesine attığı gol sonrası derin bir hayal kırıklığı yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süper Lig’de Adana Demirspor – Galatasaray Maçında Heyecan Dolu Anlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin