1. Haberler
  2. Spor
  3. Stephen Curry ile Yeni Sözleşme Görüşmeleri Başlıyor

Stephen Curry ile Yeni Sözleşme Görüşmeleri Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stephen Curry’den Yeni Sözleşme Görüşmeleri

Golden State Warriors’ın yıldız oyuncusu Stephen Curry, kulübüyle yeni bir sözleşme uzatma anlaşması için görüşmelere hazırlanıyor. The Athletic‘ten Anthony Slater’ın aktardığı bilgilere göre, Curry’nin mevcut sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Ancak, önümüzdeki iki sezon boyunca 115,3 milyon dolar kazanacağı bu anlaşmayı, 62.6 milyon dolarlık tek yıllık bir uzatma ile devam ettirme hakkına sahip.

GÖRÜŞMELER YAKINDA BAŞLAYACAK

Curry’nin yeni sözleşme üzerine görüşmeleri için tarih belirlemesi bekleniyor. Bu anlaşmanın 21 Ekim’e kadar tamamlanması planlanıyor. Paris’te düzenlenen Olimpiyatlar’da tarihi bir başarıya imza atarak ilk altın madalyasını kazanan Curry, ABD’ye yeni döndü ve şu an takıma katılmayacağı belirtiliyor. Bu durum, görüşmelerin kısa vadede gerçekleşme olasılığını azaltıyor.

WARRIORS’IN TEKLİFİ

Warriors yönetimi, Curry’ye istediği takdirde sözleşmesini tek senelik bir uzatmayla 62,6 milyon dolara çıkarma teklifinde bulunduklarını resmi ve medya önünde açıkça belirtmiş durumda. Eğer Curry bu teklifi kabul ederse, 2026-2027 sezonunda 38 yaşında iken de Warriors forması giymeye devam edecek.

DAHA ÖNCEKİ ANLAŞMALAR

Curry, kariyeri boyunca daha önce 2012 ve 2021 yıllarında Warriors ile sözleşme uzatmış ve 2017 yılında serbest oyuncu statüsünde yeni bir sözleşme imzalamıştı. Bu yeni anlaşma, Curry’nin kariyerinde bir başka önemli dönüm noktası olarak kaydedilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Stephen Curry ile Yeni Sözleşme Görüşmeleri Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin