1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik Operasyonlarda Gözaltına Alınanlar

Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik Operasyonlarda Gözaltına Alınanlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ile başlayan operasyonlar kapsamında bu sefer gözaltına alınanlar arasında sosyal medyada “Neslim Güngen” olarak tanınan Neslihan Güngen ve İnanç Güngen yer aldı. Gözaltına alınan bu ikilinin sorguları devam ederken, teknik takibe alınan şüphelilerin tape kayıtlarına göre, boşanma aşamasında olan Neslim Güngen’in para kasasının iş adamı Gökhan Göz’e ait olduğu belirlendi.

Gökhan Göz Adresinde Bulunamadı ve Aranıyor

Polis ekiplerine silah sallayan ve sosyal medyada tepki çeken görüntüler paylaşan şüpheli Gökhan Göz’ün, magazin dünyasında da adının sıkça geçtiği biliniyor. Neslim Güngen’in gizli para kasası iddialarının odağındaki iş adamı Gökhan Göz’ün, adresinde bulunamadığı ve firari durumda olduğu öğrenildi. Göz’ün, soruşturma dosyasında da ‘şüpheli’ sıfatıyla yer aldığı belirtildi.

Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik Operasyonlarda Gözaltına Alınanlar

Kayıt Dışı Görüşme Talebi ve Operasyon Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 25 ilde düzenlenen operasyonlarda, Neslihan Güngen ve eşi İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 61 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden birinin Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından yetkilendirilen vergi müfettişi olduğu ve Neslihan Güngen ile kayıt dışı görüşme talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Soruşturma Kapsamında El Konulan Ürünler

Soruşturma kapsamında lüks araçlar ile güzellik merkezlerinde kullanılan ve kayıtları olmayan çeşitli cihazlar ile yasa dışı ilaç ve kozmetik ürünlere el konuldu. Bu ürünler arasında epilasyon, cilt bakım makinesi, bölgesel zayıflama ve sıkılaştırma cihazları ile buhar makinesi gibi ekipmanlar yer alıyordu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik Operasyonlarda Gözaltına Alınanlar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sosyal Medya Fenomenlerine Yönelik Operasyonlarda Gözaltına Alınanlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin