1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Sony, PlayStation 5 Pro’nun Teknik Özelliklerini Sızdırdı

Sony, PlayStation 5 Pro’nun Teknik Özelliklerini Sızdırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Sony, PlayStation 5 Pro’nun teknik özelliklerinin sızdırılmasıyla ilgili olarak yasal adımlar atmaya başladı. Sızdırılan bilgilere göre, PlayStation 5 Pro, daha güçlü bir işlemci, artırılmış RAM kapasitesi ve yüksek çözünürlüklü oyunlar için destek gibi çeşitli önemli yükseltmelere sahip olacak.

PS5 PRO TASARIMI SIZDIRILDI

Sızıntı kaynaklarına göre, PS5 Pro, mevcut PS5 Slim modeline oldukça benzer bir tasarıma sahip olacak. Konsolun genel yapısı beyaz renkte tasarlanmışken, ortasından geçen üç siyah şerit ile diğer PS5 modellerinden ayrışacak. Ayrıca, PS5 Pro’nun Slim modeline kıyasla biraz daha kalın olacağı iddia ediliyor.

Fransız teknoloji haber sitesi Dealabs’ın ünlü sızıntı kaynağı billbil-kun, PS5 Pro’nun paket tasarımına eriştiğini, fakat telif hakları nedeniyle sadece aşağıda yer alan çizim görüntüsünü paylaşmakla yetindiğini belirtti.

PS5 PRO NELER SUNACAK

Sızdırılan bilgiler arasında, PlayStation 5 oyunlarının Pro sürümünde daha yüksek çözünürlük ve kare hızı desteği alabileceği belirtiliyor. Ayrıca, PS5 Pro’nun, işlem gücü açısından standart PlayStation 5’ten yaklaşık %45 daha hızlı olacağı öne sürülüyor. PS5 Pro’nun GPU’sunun 33.5 teraflop gücünde olacağı ifade ediliyor, bu da PS5’in 10.28 teraflop gücünden oldukça yüksek bir değer.

Sony, “PlayStation Spectral Super Resulation” adlı yeni bir teknoloji sayesinde 8K çözünürlüğe kadar destek verebileceğini duyurdu. Oyun severleri heyecanlandıran GTA 6’nın çıkışına kadar, Sony’nin PS5 Pro’yu piyasaya sürmeyi hedeflediği biliniyor. Yeni konsolun eylül ayı içerisinde resmi olarak duyurulacağına dair bilgiler de geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sony, PlayStation 5 Pro’nun Teknik Özelliklerini Sızdırdı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin